1.Bratrův nápad

118 13 0
                                    

Mluvení Samanthy bude kurzívou a mluvení Jackoba bude tučně.

Samantha
Když jsem přišla z brigády zjistila jsem, že bratr zapomněl poslat přihlášku na školu kam jsem tak moc chtěla. Rozkřičela jsem se před celý barák a zařvala na bratra JACKOBÉ!! odpovědí mi bylo hlasité: NÓ JSEM V POKOJI! znovu jsem na něj zakřičela: OKAMŽITĚ POJĎ DOLŮ! seběhl schody po dvou až do obývacího pokoje. Můžeš mi laskavě říct jak to, že jsi neposlal tu přihlášku. Moc se ti omlouvám Sam byl jsme v pokoji a dělal jsem práci pro šéfa, a tak jsem na to zapomněl moc se ti omlouvám😭. Jak se teda mám učit malovat, když jsi neposlal přihlášku.
To byla jediná šance být jako Maminka.

Víš přeci jak jsem na tu školu chtěla chodit. Něco vymyslím a uvidím.
Dobře ale doufám že to bude aspoň dobrý plán. Jdu se umýt mám toho za dnešek dost. Ach jo tohle je na nic.
Odešla jsem do pokoje a koukla se z okna. Venku to vypadalo krásně ale co jdu se umýt a hotovo.

Jackob
Co mám dělat, co mám dělat, jestli něco nevymyslím tak mě uškrtí. 💡 Už to mám mrknu na stránky školy, jestli tam není místo. Tak jdu na to. JACKOBÉ jdu si zaběhat tak nic nevyveď. Jasný. Tak to je super trocha klidu na hledání.

Samantha
Jsem venku a jdu si zaběhat běžím k parku tam potkám nějakého pána. Dobrý večer. Dobrý večer. Kdopak to asi je připadá mi povědomý. Směla bych se na něco zeptat pane. Jistě jen se ptejte slečno. Jak se jmenujete. Jmenuji se Thomas William Hiddleston. Co... co...cože ten nejznámější učitel kreslení v Londýně. Ano to jsem já. No mě klepne podepíšete se mi prosím jsem vaše velká fanynka. Tak dobře akorát nemám žádné pero. Já mám pero u sebe i s blokem, když jsi jdu zaběhat tak si sednu a jdu kreslit. Mohu se na to podívat. Ano jistě. Podám mu tedy blok on si to prohlídne a pak se podívá na mě, potom znovu do bloku a naposled se podívá na mě, protože to není asi možné, ale v očích se mu tvořily jiskřičky překvapení, ale co řekl mi vyrazilo dech. Kolik vám je? Ty obrázky jsou úžasné nic takového jsem neviděl ani nepamatuju, kdy jsem vyděl něco takového.

 Kolik vám je? Ty obrázky jsou úžasné nic takového jsem neviděl ani nepamatuju, kdy jsem vyděl něco takového

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


No nejsem sice umělkyně, ale tohle mi udělalo radost. Taková čest se sním bavit nakonec jsme si povídali a bylo to super nakonec se mi podepsal na rameno. Nashledanou. Nashledanou slečno.
Běžela jsme domů abych řekla bratrovi, s kým sem mluvila tomu neuvěří. Ale co mám od něj podpis tomu už uvěří.

Jackob
Jupí já jej udělalo se místo a zítra je konkurz, ale ne to místo je pro kluka. Jackobe! Jsme doma neuvěříš, koho jsem potkala. Tak mluv, koho si potkala. No znáš Toma William Hiddleston toho malíře tak toho jsem potkala, ten je to tak hezký ty jeho smaragdový očí a ten je sametový hlas. Brzdi ségra a máš důkaz. Ano mám podepsal se mi na rameno a řekl že moje kresby jsou co ještě nikdy neviděl. A víš že je to učitel té školy, kam chceš, když tak zítra je konkurz ale to místo je pro kluka. 💡 A co kdybych tě za kluka převlékl. Jackobe ty seš padlý na hlavu, ale to vlastně není špatný nápad, ale tak musíme koupit oblečení. A jméno, jak se budu jmenovat. A co kdy by ses jmenovala Samuel Jackson, co myslíš je to dobrý jméno. Jo je ale co když to nevyjde a... No tak sestřičko chceš na tu školu nebo ne tak to výdrž. Já věřím že to dokážeš tak šup do práce, musíš jako kluk za prvé mluvit, ale to ty už jako kluk umíš, za druhé si make-upem zamaskuješ ten podpis a na zítra si příprav desky s kresbami. A teď se běž umýt smrdíš potem 😂. Tak to jsi přehnal bráško to si vyřídíme zítra dobrou noc a krásné sny.

Samantha
Tak jo jsem na tom tak že jsem nervózní z toho zítřejšího konkurzu budu se muset pořádně prospat tak že šup do koupelny a pak spát, ale půjdu na chvíli malovat. Zítra se to bude hodit.
Po 3 hodinách malování/kreslení.

Doufám, že se to bude líbit panu učiteli a doufám že mě nepozná🤔

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Doufám, že se to bude líbit panu učiteli a doufám že mě nepozná🤔. A teď šupky dupky do postele.

Naši milý čtenáři vydáváme novou kapitolu snad se bude líbit.

Vaše Danele_Ftyles a AlbtaKadevko😚.

Second ChanceWhere stories live. Discover now