3.Odjezd z nádraží a příjezd na kampus

65 9 3
                                    

Samantha/Samuel
Je ráno a já se chystám na odjezd na školu kde se budu učit umění kreslení.
JÁ SE TAK MOC TĚŠÍM BRÁŠKO. Nikdy jsem nebyla tak nervózní jako teď, kdyby mě viděly kámošky, tak se asi smějí, ale nejsou tu. Nevadí mi to, ale je to zvláštní, když se s nimi nemůžu rozloučit. SAMANTHO. Uslyším za sebou dvojhlasné zavolání mého jména, když se otočím tak za mnou běží Eleanor a Kate. Ihned jsem se rozběhla k nim a hned je obejmu a začnu plakat štěstím, že je vidím tohle bude ještě dlouhý den.

Po půl hodině ve vlaku
Samantha/Samuel
Sedím ve vlaku a už jsem převlečená do klučičího oblečení. Za půl hodiny bych měla být na koleji, to bude hodně blbý, že budu jediná holka na koleji. Ach můj bože, budu jediná holka na koleji z kluků to je zlý sen.

Po půl hodině
Vystupuju na nádraží a spatřím někoho, koho bych nečekala. Čekal tam, měl na sobě bílý smoking a černé mokasíny.

 Čekal tam, měl na sobě bílý smoking a černé mokasíny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Byl v tom hrozně moc sexy.
Ano myslíte si to správně, stál tam slavný malíř Tom Hiddleston. Přišla jsme k němu a klučičím hlasem co jsem se naučila, jsme ho pozdravila. Dobrý den pane učiteli.
Dobrý den Same, koukám že se chystáš jít do kampusu. Ano pane učiteli, jdu do kampusu a jsem pěkně nervózní. Směl bych se na něco zeptat pane učiteli. Ale jistě ptej se. A prosím říkej mi Tome, když budeme mimo školu a ve škole mi říkej pane učiteli. V ten moment, kdy tohle řekl mi nejen spadla brada ale i taška a kufr. Copak se děje, že na mě tak koukáš. Co... Co. Moc se omlouvám pane učiteli, ale tohle se mi nikdy nestalo, aby mě někdo tak slavný jako jste vy nabídl tykaní. Nic se neděje, ale teď vážně mimo školu mi tykej.
Do-Dobře pane uči... teda Tome. No vidíš, jak se rychle učíš. Tak na co jsi se chtěl zeptat Same? Chtěl jsem se zeptat na koho tady čekáš T-Tome? Na tebe. Tak teď jsem mohla sbírat bradu ze země. A-Ale pro-pro-proč? Proč koktáš? Ja-Ja nevím. Asi, protože se mi tohle ani jednou nestalo.
To se nedivím tak jdeme ne? A ka-kam? Kam asi, do kampusu tě zavedu. Aha. A smím se zeptat na ještě jednu věc? Ptej se. Co učíte za předměty? Já učím kresbu a malbu a někdy učím i tělocvik, ale jen v nějakých případech. Proč se ptáš? Jen tak, ale ohledně toho tělocviku já cvičit nemůžu. A smím vědět proč?
Protože, když jsme bydlel s bratrem v paneláku, než jsme se přestěhovali do Londýna tak jsem tam spadl ze schodů, když šel soused tak do mě omylem narazil a já slítl dolů. Zlomil jsem si při tom holení kost, ale tak že mi musely dát drát do nohy, když mi ten drát pak vytáhly tak mi řekly, že s tím nemohu dělat nic. Žádný cvičení prostě nic. A to už jsem se neudržela a rozbrečela se. Tom se zastavil otočil si mě k sobě a přitáhl si mě do medvědího objetí, pak mi začal hladit po ostřihaných vlasech. Já se začala pomalu uklidňovat. Když jsme se uklidnila zjistila jsem, že jsme mu zamokřila sako. Zamokřil jsem ti sako Tome. To nevadí stejně ho pak sundám. 😊 Tak tohle jsem nečekala, že to vezme takhle. Děkuji Tome. Není zač Same. A doufám že se ti na škole bude líbit. V to doufám i já.

Second ChanceWhere stories live. Discover now