8. Co se ještě stane

37 8 10
                                    

Niall
Achjo proč já musím mít takovou smůlu.

Dneska v jídelně mi podkopli nohy a naletěl do dveří takže mám bouli na hlavě. Budu muset zajít za Sam jak to dopadlo.

Když vyjdu z pokoje tak do někoho narazím a spadnu. Když jsem zvedl pohled tak jsem okamžitě stuhnl neboť jsem narazil do Liama. P-pr-pro-promiň nechtěl. To nic to já byl neopatrný. Chtěl jsem se tě na něco zeptat. Na-na co? Jestli by jsi nešel se mnou na kafe? Myslíš to vážně? Jo myslím. Tak dobře a v kolik. Třeba po škole. Tak fajn budu čekat před školu.
Tak tohle bylo hodně velké vylepšení nálady. Kašlu na to co jsem chtěl musím jít za Sam a všechno jí říct.

Běžím přes celou chodbu až doběhnu k pokoji Číslo 35 a zakelpu na dveře.
Najednou se rozlítnou dveře a v nich rudý obličej Samanthy a dopdele jen v ručníku.  Sam promiň že ruším ale tohle musíš vědět. Prrr brzdi omluvu přijímám a teď pojď dovnitř.
Tak tedy vejdu a sednu si na postel. Takže pomalu a v klidu mi řekni co se stalo.  No tak první věc co se stala je ta že jsem narazil do Liama a já spadl na zem za druhý se mi omluvil a za třetí mě Liam pozval na kafe.  No tak vidíš hrdinko naše a nebylo to těžký Ne nebylo, až na to že  jsem trochu nervozní jak to bude probíhat.  Nikdy jsem nebyl na rande natož byl jen tak s někým venku. Víš jak se cítím?  Vím jaké to je taky jsem měla přítele. Jmenoval se  Zayn byl to můj první  a taky poslední přítel od té doby, co mě podvedl jsem nevěřila žádnému  klukovi kromě mého bratra Jackoba. Díky bratrovi já se naučila zase věřit klukům. Proč myslíš, že Liamovi a Louisovi tak věřím, protože v nich jsem poznala od pohledu dobrou duši i u tebe to není výjimka možná se tě jen  lidi okolo tebe bojí, protože jsi si u nich vybudoval  respekt svým chováním. Možná se ti to zdá, ale je to tak. Sam jak dokážeš takhle otevřeně mluvit. Já bych to nedal ani za nic. To víš každý se to časem naučí. Ni vem si, že já se s tím trápila 2 roky než jsem se naučila věřit klukům.

To že máš strach z prvního rande není nic špatného. Já věřím, že to dopadne dobře. A jestli Liam něco pokazí tak ať si mě nepřeje vidět nebo potkat. A Sam, jak víš že tě ten kluk podvedl? Ni to je dlouhý příběh. Možná až bude čas tak ti ho řeknu, ale teď do třídy.

Po škole

Liam
Jdu před školu, kde na mě čeká Niall a je celý červený. Je tak roztomilý, když se červená. Mám takový dojem, že jsem se zamiloval.  Ahoj Nialle  můžeme jít.  J-jo mužem.  Tak jdeme. Vezmu tě do moji nejoblíbenější kavárny. Dobře nechám se překvapit.

Niall

Když jsme došli kté kavárniče myslel jsem, že to se mnou sekne to bylo snad nejúžasnější místo kam mě mohl vzít. A ten název mluvil za vše. Hanny Cofe. Když jsme vešli dovnitř, myslel jsem, že jsem v ráji.

 Když jsme vešli dovnitř, myslel jsem, že jsem v ráji

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


To bylo snad nejúžasnější místo. Otočil jsem se na Liama a pořádně ho objal. Liame to je nejúžasnější místo kam si mě mohl vzít DĚKUJU. Není zač. Běž si sednou jo já dojdu pro kafe. Ale.. Žádné ALE já tě pozval já platím a teď jsi běž sednout. Do-do-dobře. Tak tedy já si šel sednout úplně do rohu kde bylo nejvíce soukromí. Po chvíli přišel Liam se dvěma kelímky kávy. Jeden z nich mi podal, když jsem ji ochutnal myslel jsem, že to se mnou sekne, protože to bylo Latté Machiato moje nejoblíbenější. DĚKUJU LI. Jak jsi věděl co mám rád za druh kávy. No řekněme že jsem se zeptal Sam.

A takhle to pokračovalo do té doby dokud mě nedovedl před pokoj a když jsem ho chtěl obejmout tak si mě přitáhl za zátylek a políbil mě byl to ten nejkrásnější pocit co jsem kdy zažil a kdyby mě nedržel, asi bych se neudržel a skončil na zadku. S tím nejkrásnějším pocitem jsme se od sebe odtrhly a řekly si dobrou noc a já tak šel spát s tím nejlepším pocitem jaký jsem mohl zažít.

Liam

Když jsem odcházel od pokoje Nialla tak jsem se cítil nějak dobře obvzlášť, když jsem ho políbil. Dokonce jsem cítil jak se snaží udržet na nohách proto jsem si držel pěkně pevně u sebe. Dokud jsme se nerozloučily a šly spát.

Tak jo čumáčci je tady další kapitola doufám, že se bude líbit. Budeme rádi za koment a like. A omlouváme se že to vydáváme takhle pozdě, ale školní povinnosti však to znáte. 

Vaše Danele_Ftyles a AlbtaKadevkov

Second ChanceWhere stories live. Discover now