12.Co mě ještě čeká?

43 9 2
                                    

Samantha

Ráno 9.hodin.

Může mi někdo říct, proč bydlím v pokoji s takovými idioty jako je Liam s Louisem? Ne nemůže, protože nikdo takový tu není. Ptáte se co se stalo? Tak vám to povím.

Vstala jsem z postele a chtěla jít do koupelny, když mi došlo, že kluci nespí a nejsou v pokoji. Nějak jsem to neřešila dokud na mě nebafli. A hádejte od kud? Ze skříně. Za prvé nechápu jak se tam narvali a za druhé na mě bafli v nesprávný moment a to po ránu.

KLUCI JSTE PRAŠTĚNÝ, asi jo víte jak jste mě vyděsily. Sam promiň to byla jen legrace. Liame jestli si to neuvědomuješ tak jsem mohla zase skončit v nemocnici. Pokud si nepamatuješ ten incident, když jste nevěděli že jsem holka tak jak ti Loui vylil vodu a jak jsi zařval tak jsem se schovala za postel a říkala, že je to pro mě nebezpečný. Promiň já zapomněl. Už se to nestane. A teď, jestli mě omluvíš tak spěchám za Ninim.

Přestala jsem to řešit a šla se konečně odreagovat do koupelny. V koupelně jsem si začala zpívat písničku, kterou jsem se naučila od mamky. ( prosím vás je to vymyšlené moji jednou kámoškou ale je to super)

Vidím tě nocí, utíkám tmou. Ďábel v tvých očích, city se rvou.

Z dálky tvůj hlas , ke mě už doléhá. Dál už to neslyším, srdci zas podléhám.

Jsi mým světlem, co nesvítí. Jsi můj vztek, když padám.

Jsi tajemství,v podsvětí.Jsi kousek, když sebe si skládám.

Jsi něco, co mi chybí. Znovu si vyčítám, všechny ty chyby.

Tvé zelené oči, na mě se dívají. Trochu naděje, pořád mi dávají.

Ten první moment , prvních pár slov. Ty první pocity a první skok.

Jsi mým světlem, co nesvítí. Jsi můj vztek, když padám.

Jsi tajemství,v podsvětí.Jsi kousek, když sebe si skládám.

Jsi něco, co mi chybí. Znovu si vyčítám, všechny ty chyby.

Dnešek se pro mě obrací. Všechny plány, už jen v oblacích

Ten úsměv, a tvoje slova. Něco se ve mě děje, znovu a znovu.

Ten pocit, to nebezpečí stoupá. Zkrz duši tvou se teď koukám.

Jsi mým světlem, co nesvítí. Jsi můj vztek, když padám.

Jsi tajemství,v podsvětí.Jsi kousek, když sebe si skládám.

Jsi něco, co mi chybí. Znovu si vyčítám, všechny ty chyby.

Jakmile si dospívám písničku začnu brečet. Obléknu se do oblečení co jsem si vzala sebou a jdu do pokoje. Tam na mě čekalo menší překvápko v podobě Toma.

Byla jsem asi dost dlouho mimo, protože jsem náhle ucítila dotek na mých rtech

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Byla jsem asi dost dlouho mimo, protože jsem náhle ucítila dotek na mých rtech. Ano zase mě políbil, a já se nebránila ba naopak jsem mu vyšla vstříc. Po chvíli jsme se od sebe odtáhli a já se musela určitě červenat až na zadku. Ahoj Tome. Ahoj Sam. Doufám, že ti to nevadí. A co by mi mělo vadit? Jo už vím to, že jsi mě políbil. Jemně kývne hlavou v souhlasu, ale já místo odpovědi ho zase políbila a Tom se ihned přidal. Sam přišel jsem se na něco zeptat. Promluví hned jak se od sebe odtáhnem.

Tak se ptej. Chtěl jsem se zeptat, jestli by jsi se mnou šla na večeři. Ou- Tome mile ráda s tebou půjdu. Dobře vyzvednu tě o půl sedmí tak buď nachystaná.

Dveře pokoje se zavřeli a já začal jako smyslů zbavená lítat po pokoji a ječet. Pak jsem náhle uslyšela smích. Když jsem se otočila byli tam kluci. Co tady vyvádíš? Kluci Tom mě pozval na večeři. A kruci já nemám co na sebe!!! Tak to se o to postaráme navíc já mám snad dobrý vkus, Ne? Jo máš Li, ale zapomněl jsi že Sam je holka a jde na večeři. Tak si to vybere sama, ale mi s ní půjdeme, aby jsme rozhodli jestli ano nebo ne ale ať si šaty vybere sama. Souhlasím.

Po 8 hodinách

Tak to bylo děsný. Jo to bylo. Odkývají mi kamarádi. Když se však kouknu na hodiny nestačím se divit, mám necelé dvě hodiny na to se připravit. Takže vezmu tašku s šaty, které jsou opravdu úžasné ale mě se nejvíc stejně líbí tyhle a ty si taky vezmu.

 Takže vezmu tašku s šaty, které jsou opravdu úžasné ale mě se nejvíc stejně líbí tyhle a ty si taky vezmu

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

(Jsou úplně boží)

Sice jsem měla ostříhané vlasy ale snima jsem něco udělal. A musím říct, že to bylo super. Jemně jsem se ještě nalíčila a byla jsem hotová.

Tom

Tak jo za par minut budu u ní. Když jsem zaklepal na její pokoj otevřel mi Liam jen co mě uviděl zakřičel na Sam, že jsem tady. Když přišla byla kouzelná. Moc ti to sluší Sam. Děkuji Tome. Můžeme vyrazit. Jistě.

Při cestě bylo ticho, ale nebylo to trapné ticho. Tohle bylo ticho takové že nebylo o čem mluvit.

Po chvilce už zastavuji před restaurací.

Když jsme vešli, slyšel jsem jak Sam zalapala po dechu. Došli jsme k pultu kde jsem zdělil jméno a hned nás paní za pultem pobídla aby jsme šli za ní. Dovedla nás až dozadu kde nebylo vůbec vidět a tak tam bylo soukromý.

Celou dobu co jsme si povídali, jsme se ani jeden nemohl přestat smát. Když jsem se koukl na hodinky. Tak mě šálil asi zrak opravdu bude půlnoc. Šli jsme tedy k pokladně kde jsem zaplatil a šlo se do auta. Cesta proběhla zase v tichosti, když jsme dojeli ke škole, tak jsem Sam nabídl rámě a doprovodil ji až ke dveřím pokoje. Jenže, když jsem ji chtěl říct , že jsem si to dnes velmi užil tak mě políbila. Samozřejmě, že jsem se nebránil taky proč. Když jsme se od sebe odtáhli. Tak s tichým Dobrou zavřela dveře a já se nepřestal usmívat. Tak to bylo super. Odešel jsem do svého pokoje, kde jsem svalil na postel a s myšlenkou na Sam usnul.

Tak jo čumáčci je tu další kapitola. Doufám že se bude líbit.

Jinak vydáváme ji ve 23:42

Jinak budeme rádi za koment a like.

Vaše Danele_Ftyles a AlbtaKadevkov

Second ChanceTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon