Κεφάλαιο 26

159 11 0
                                    

*Valeria POV*
~Γαμος~

Ειναι η πιο ευτυχισμένη μερα της ζωή μου, ποτε μου δεν  θα ξεχασω εκείνη την νυχτα που μου έκανε πρόταση γαμου, μέχρι σημερα δεν υπάρχει στιγμη να μην πετάω σε πελάγη ευτυχία ειμαι ευτυχισμένη απο ευτυχισμένη υπάρχει λεξη που να περιγραφή αυτο το συναίσθημα.

Τα κοριτσια ήρθαν απο το πρωι στο σπιτι μου να με ετοιμάσουν και να ετοιμάσουν της τελευταίες ετοιμασίες για την τελετη το μυστήριο το ετοιμασω εγω.  Ο Piero απο το προηγούμενο βραδυ βγήκε με φίλους να γιορτάσουν το barchelor. 

"Είναι ολα έτοιμα? "Ρώτησα
"Ολα ειναι στην εντέλεια"ειπε και χαμογελασε η Bella
"Louisa ειναι πραγματικα η πιο ξεχωριστή μερα της ζωής μου ποτέ δεν το περιμενα οτι θα βρεθεί κάποιος να με αγαπήσει ειναι ενα όνειρο που νομιζω θα ξύπνησω και θα είμαι η κοπελα που δεν κατάφερε τιποτα στην ζωη μου"ειπα
"Νομιζω οτι δεν εχεις αυτοπεποίθηση, παντα υπαρχει καποιος που θα βρεις να σε αγαπήσει γι'αυτο που είσαι, όσο για τους πρωην σου ηταν μαλακές και δεν εκτιμούν αυτο που είχαν δίπλα τους"  ειπε
"Εχεις δικιο πρεπει να βρω τον εαυτό μου"χαμογέλασα

Ηρθε έπειτα η κομμώτρια σου εφτιαξε τα μαλλια και σε έβαψε κιόλας. Τα παρανυφακια ηταν ετοιμα, φορεσες το νυφικό σου και υστερα αποχωρησες σε οδηγησε ο πατερα σου ηταν χαρούμενος. Ο γαμπρός σε περιμενε απ' εξω με την πιο ωραία ανθοδεσμη τον φιλησες και μπήκατε μέσα στην εκκλησία ακολούθησε το μυστήριο και η Louisa πέρασε τα στέφανα και η Bella της βερες.  Το μυστήριο τελειωσε.  Και οι καλεσμένοι πήγαν στην τελετη.  Εσυ μαζι με τον piero πηγατε μια βόλτα με της γόνδολες ήταν πανέμορφα την νυχτα μαζι με πυροτεχνήματα όσο φτανατε στην τελετή.  Αφού φτασατε η μουσικη σταμάτησε και φτασατε στον χωρο κοψατε την γαμηλια τούρτα και φαγαμε μαζι ηπιατε και την σαμπάνια και έπειτα χορεψατε.
Η βραδιά εξελίχθηκε ήρεμα όταν λιποθυμισες και λυγισες στο πατωμα ο pieronσε πηρε και σε οδηγησε στο σπίτι μέχρι να φτάσετε κάλεσε εναν γιατρό. σε έβαλε να ξαπλωσεις σου έβγαλε το νυφικό και σε έντυσε να μην είσαι γυμνή.  Όταν ηρθε ο γιατρός και την εξέτασε διαπίστωσε ότι δεν ειναι κατι ανησυχητικό.  Οι φιλοι του τον ειπαν οτι ειναι μια εγκυμοσύνη και ολα θα πανε καλά.  Και χαμογελουσαν. Ο piero πηγαινοερχόταν πανικοβλημενος.
Ο γιατρός βγήκε και με χαμογέλο ανακοίνωσε σε ολους οτι είναι έγκυος.  Ο piero χαρούμενος και αφού ηταν ανακουφισμένος εισέβαλλε μέσα στο δωμάτιο και κάθησε διπλα στην γυναικα του και της φίλησε το χερι και έβαλε το αυτί του στην κοίλα της.
"Αγαπη μου ειναι νωρις ακομα για να ακουσεις το μωρο" είπα και οι φιλοι μας γελουσαν.

Αυριο είναι το τελευταίο Παρτ ελπίζω να σας αρεσει.  Και Ευχαριστω πολυ όσοι την διαβάζετε.

Christmas Passion..Where stories live. Discover now