κεφαλαιο 11

159 17 0
                                    

<<πότε δεν θα ερχόμουν εδώ την ώρα που κοιμάσαι για να σου πω αυτο το πράγμα που νομίζεις ότι είναι πλάκα>> λέω
Με άρπαξε και με αγκάλιασε τον έσφιξα στην αγκαλιά του και με πρότεινε να ξαπλώσουμε μαζί και συμφώνησα δεν είχα άλλη επιλογή.. φοβάμαι για να πάω ξανά στο δωμάτιο μου.. ξάπλωσα στην άλλη άκρη του κρεβατιού και έκλεισα τα μάτια μου ένιωσα για μια στιγμή ασφάλεια δίπλα του..

<<Antonella ariande σηκωθείτε να φάτε πρωινό και να φύγετε για το σχολείο>> της ξύπνησα και σηκώθηκαν στο δευτερόλεπτο μου έδωσαν ένα φιλί μια αγκαλιά και κατέβηκαν κάτω... είχα σηκωθεί νωρίτερα και τους ετοίμασα πρωινό έφαγαν και ο Ignazio της πήγε στο σχολείο και μετά στην πρόβα..

Η διαταγή απο τον Ignazio απο εδώ και περα είναι να με ακολουθεί ένας σωματοφυλακας απο απόσταση εμενα στην αρχη μου φαινεται εκνευριστικό αλλα μαλλον τα κανει για μενα και για όλη την οικογένεια του σπιτιου και ποιο πολυ για τα παιδια..

Εγω παρέμεινα σπιτι ανοιξα το laptop και εβαλα μουσικη εκεινη την στιγμη χτυπησε η πορτα αφησα το laptop και πήγα να ανοιξω, μπήκε μέσα η μητέρα μου και απο πίσω ηταν ο σωματοφύλακας..
<<Bella προσπάθησα την εμπόδισαν να μπει αλλά.. >>τον διεκοψα
<<δεν πειράζει brad έτσι κι'αλλιος η κύρια που εισέβαλε στο σπίτι με το έτσι θέλω είναι μητέρα μου>>είπα με ειρωνία και την κοίταξα με θυμό <<μπορείς να πηγαίνεις >>τον είπα και γύρισε πλευρό και έφυγε..
<<σε ακούω>>είπα ξερά
<<είναι πολύ όμορφο το σπίτι>>είπε και κοιτούσε τριγύρω προσπαθώντας να αλλάξει θέμα
<<τι θέλετε κύρια>>είπα
<<θέλω να γυρίσεις σπίτι>>είπε μελαγχολικά
<<πως να έρθω? Πες μου μετα απο ενα μυστικό που έκρυψες? Ήταν το πρωτο και τελευταίο λάθος σου τέλος δεν σε συγχωρώ για τίποτα, σε καλυβα απο τον μπαμπά για της βρωμοδουλειες και γενικά αλλά μέχρι εδώ μην ξανά πατήσεις το ποδι σου δω, ουτε τα εγγόνια σου δεν θα δεις>>την εδιωξα με τα τελευταια μου λογια.. Πηγα να κάτσω στον καναπέ αρπαξα το laptop αλλά για ακόμα μια φορά γυρνούσε το μυαλό μου σας ταινια...

***flashback***
Ηταν ενα πρωινό Σαββάτου η μητέρα μου με πήγαινε στης κούνιες όταν ήμουν μωρό και επαιζα, μια μέρα όμως με πλησίασε μια κύρια και μου χαμογέλασε εγώ φοβηθηκα και ετρεξα στην μαμά μου μετα απο λίγο την είδα να πλησιάζει και κρυφτηκα πίσω απο την μαμά μου, η μητέρα μου χλωμιασε όταν πλησίαζε αυτή η γυναικα σταθηκε απέναντι της και την χαιρέτησε εγώ βρέθηκα μπροστά της και με χαιρέτησε και μου είχε πει <<μοιάζεις πολύ με την κόρη μου>>η μητέρα μου μου είπε να πάω να συνεχίσω με τα παιχνίδια και αυτό εκανα.. Οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να μιλούν <<τι θέλεις γιατί ήρθες εδώ? για να μας αναστατώσεις? >> είπε θυμωμένα η μητέρα <<έχω ηδη την μια σου την κόρη θέλω και την αλλη>> είπε σαν διαταγη <<πήρες την Barbara, την Bella μονο πανω απο το πτώμα μου>> είπε <<θα σε καταστρεψω>> είπε η αλλη γυναίκα και εφυγε..
**τέλος flashback **

Christmas Passion..Where stories live. Discover now