Κεφάλαιο 18

119 10 0
                                    

**Louisa POV*

Μετα απο μια ξεχωριστή βραδιά γιορτάζοντας τα χριστούγεννα με τους καλύτερους φιλους μου γνώρισα εναν τέλειο άνθρωπο τον gianluca που μπήκε βαθιά μέσα στην καρδιά μου απο την πρωτη στιγμη που τα βλέμματα μας συναντήθηκαν, να με καλεί ο εαυτός μου να κανω οτι μου λεει η καρδιά μου.  Ενα άγγιγμα ενιωσα στον ώμο μου και επανηλθα στην πραγματικότητα και χαμογέλασα στον gianluca. Συζητουσαμε μέχρι που πέρασε η ωρα, και έπειτα σε πηγε σπιτι και τον του προσφερες μια γλυκια Καληνύχτα.
Ανεβηκες επανω εβγαλες το φόρεμα της γοβες σου και ξάπλωσες με τα εσώρουχα σε πήρε ο υπνος.
Το αλλο πρωι σηκωθηκες και πήρες πρωινό στην κουζίνα ετοιμασίες καφε αλλα εκείνη την στιγμη χτύπησε το τηλέφωνο το σηκωσες.
"Καλημέρα φιλεναδα" είπα
"Καλημερα φιλη μου τι κανεις;"ρωτησε με μια χαρούμενη φωνη η Bella
"Μόλις σηκωθηκα έφαγα πρωινό και ετοιμαζα καφεδακι" είπα αναλυτικά
"Παμε για καφε εξω εχω να σου πω"ειπε
"Οκ ετοιμάζομαι και συνάντηση εξω απο το εμπορικό"δώσαμε ραντεβού και σε μια ωρα ήμουν εκεί.  Την συνάντησα έξω απο το εμπορικό και την αγκάλιασα μπήκαμε μέσα και καθησαμε σε μια καφετέρια  εγω παρήγγειλα  cappuccino όπως και η Bella.
"Λοιπον πες μου τι έγινε;"
"Εγω για σενα εχω να σου πω"ειπε
"Τι ακριβως εχεις να πεις;"Ρώτησα
"Άκουσα απο τον ignazio που μιλούσε με τον gianluca οτι σε ερωτεύτηκε τρέλα οτι θέλει να κανει κάτι μαζι σου και οτι δεν θέλει να σε βγάλει από το μυαλό του" ειπε
"Ειναι πολύ ωραίο παλικάρι θα ήθελα να κανω κατι μαζι του, τον ερωτεύτηκα και εγω, όταν τα βλέμματα μας συναντήθηκαν και γνωριστηκαμε η καρδιά μου μου απάντησε οτι πρεπει να ειμαστε μαζι" απαντησα
"Χαίρομαι για σενα Louisa επιτέλους βρηκες τον άνθρωπο σου"είπε
"Εσύ και ο ignazio πως τα πάτε;"Ρώτησα
"Αρκετά καλα αν και με ειπε οτι την πρωτοχρονιά μου εχει μια έκπληξη"είπε
"Τι λες να ειναι η έκπληξη;"Ρώτησα
"Δεν ξερω αλλα πιστεύω οτι είναι καλη"είπε ηπιαμε το καφε και  γυρισαμε σπίτια μας.
Προς το μεσιμερι είχα ενα μύνημα απο τον gianluca που μου έλεγε οτι μετα απο την παράσταση μας έχει κλείσει ραντεβού οι δυο μας σε ενα εστιατόριο, μολις  το διάβασα έστειλα οτι δέχομαι και απο εκείνη την ωρα πετουσα σε πελάγη ευτυχία..

Christmas Passion..Where stories live. Discover now