κεφάλαιο 4

326 24 0
                                    

*Bella POV*
Όταν έφυγαν απο το σπίτι εγώ γύρισαν στην μικρή ζήτησα απο το προσωπικό να μου δώσει το θερμόμετρο να βάλω στην μικρή είδα ότι είχε πυρετό,μια γλυκιά κοπέλα που ήρθε δίπλα μου της ζήτησα να βάλει σε μια λεκάνη μικρή νερό με πετσέτα και να μου φέρει και έτσι έκανε μέσα σε δευτερόλεπτα ηταν δίπλα μου, έβαλα στην μικρή την πετσέτα μήπως και πεσει ο πυρετός αλλά ανέβαινε με το θερμόμετρο που κοιτούσα συνέχεια αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο τον Ignazio.

<<Ignazio έλα αμέσως σπίτι η μικρή ανεβάζει πυρετό συνέχεια και πρέπει να την πάμε σε νοσοκομείο>> είπα βιαστικά και γρηγορα..
<<ερχομαι, ντυσε την μικρή και σε 2 λεπτα είναι εκεί>> είπε και έκλεισε.
Σήκωσα την μικρή και ντύθηκε ζεστά κατεβηκαμε κάτω φόρεσα το μπουφάν μου και περιμέναμε να ερθει μέσα σε 2 λεπτα ήρθε την πήραμε και τρεξαμε για το νοσοκομειο. Βρήκαμε εναν γιατρό και την εβαλαν σε ενα δωμάτιο και την εξέταζαν. Εγώ κάθισα στην καρέκλες και περίμενα με ανυπομονησία τα αποτέλεσμα,ήρθε δίπλα μου και κάθισε σταύρωσε τα χέρια του στον θώρακα και την πλάτη του ακούμπησε στον τοίχο τα πόδια του τα μάζεψε κάτω απο την καρέκλα και το κεφάλι κοιτούσε προς τα πάνω είχε κλειστά τα ματια του ηταν ωραίος..
Αργότερα από 20 λεπτα στην αναμονή ο γιατρός βγήκε απο το δωμάτιο και εγώ σηκώθηκα και με ακολούθησε ο Ignazio που πήρε τον πρωτο λόγο..
<<πως είναι η κόρη μου γιατρε>>ρώτησε αγχωμενος
<<πρέπει να μείνεις λιγες μέρες εδώ να την παρακολουθούμε>> είπε
<<θα πεσει ο πυρετός αυτό με ανησυχεί>> λέει
<<θα πέσει και θα γυρίσει ανανεωμένη,αρκεί να ξεκουραστεί>>είπε
<<μπορω να την δω?>> ρώτησε
<<λίγο αργότερα γιατί θα την δώσουμε χάπι να πεσει λίγο ο πυρετός και να κοιμηθεί>>είπε
<<ευχαριστουμε>>ευχαρίστησε μελαγχολικά και γυρισε στην καρέκλα..
<<μήπως θέλεις να σε φέρω καφέ?>> ρωτησα
<<ναι ενα cappuccino>> είπε και εγνεψα καταφατικά.
Κατέβηκα κάτω και βρηκα μια μικρή καφετέρια και μπήκα μέσα εφτασα εκεί μπροστά είπα τον Cappuccino και εγώ πήρα ενα Cafe Macchiato μας πρόσφεραν και κρουασάν και γλυκά και ανέβηκα  επανω. Του το πρόσφερα  γλυκά και με ευχαρίστησε. ολες την ώρες της περάσαμε εκεί και ο Ignazio με απαίτησε να πάω να κοιτάξω την αλλη στο σπίτι και αν έχει κάτι νεώτερο θα με ενημερώσει.
Ετρεξα σπίτι και εκανα τα απόλυτος απαραίτητα στην μικρή την διάβασα παιξαμε εφαγε και υστερα έπλυνε να δόντια της και πήγε για ύπνο γιατί ηταν κουρασμένη.
Εγώ πήγα στην κουζίνα εφτιαξα σοκολάτα ζέστη και πήγα στο σαλόνι και περίμενα νεωτερο, απο την αγωνία μου και σκεφτόμουν χειρότερα πήρα το θάρρος και πήρα εγώ τηλέφωνο γιατί είχα σκάσει..
<<Ignazio δεν μπορουσα να περιμένω πες μου τι γίνεται?>> είπα
<<Bella δεν έχουμε νεα ακόμα άφαντος και ο γιατρός έχει μπει μια φορά στην μικρή και ανυσηχω θα πάω να βρω εναν γιατρό και θα σε πάρω τηλέφωνο>> ειπε και μου το έκλεισε
εκλεισα το τηλέφωνο και ήπια μια γουλια ήρθε και κάθησε μαζί μου ο Αντόνιο για ενθάρρυνση.

Christmas Passion..जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें