Κεφάλαιο 21

115 10 0
                                    

*bella POV*
Η ημερα της παράστασης πηγε περίφημα και με τα λεγόμενα του ignazio πουλήθηκαν πολλα εισητήρια και ο κόσμος τους λατρεψε απο μονο μια παράσταση κάποια κοριτσια έβγαλαν σαν τρελές φωτογραφίες ενω κάποιοι έφυγαν ευχαριστημένοι... Όσο για εμενα ο ignazio ειναι ο άντρας μου η μοναδική μου αγάπη μου  εχει δωσει πολλα και εγω θα του ανταποδωσω με την μεγαλύτερη ευτυχία ενα μωρο δεν ειμαι ακομα έγκυος αλλα κάποια στιγμη να του δώσω αυτο το πολύτιμο. Η συνεχεια ακολούθησε στο σπιτι μας είχαν ετοιμασει ηδη ενα δείπνο τελειο όταν μπήκαμε στο σπίτι η ατμόσφαιρα ρομαντική και τα φώτα σβησμένα τα κεράκια στο χωρο έδωσαν άλλη νότα. Με πηρε απο χερι και πήγαμε στην τραπεζαρία μου τράβηξε την καρέκλα και καθησα, και κάθησε απέναντι μου ο Antonio πηρε αυτήν την πρωτοβουλια να μας αναλάβει γιατι ήξερε απο πριν την συνεχεια... Μας σέρβιρε κρασί και εφυγε, αφού Συζητουσαμε και ο Αντόνιο έφερε το δείπνο μας.. Η συνεχεια ακολούθησε σε μια αλλη νότα έπαιζε μια κλασική μουσική  και χορεψαμε σε στυλ τάνγκο, εκεί που χορευαμε σταματησαμε τον είδα να κάθεται στο ενα πόδι και  το αλλο στο γονατο να ψάχνει της τσεπες οταν βρηκε επιτέλους το κουτί το άνοιξε και έμεινα με ανοιχτό το στομα δάκρυα χαράς έκαναν την εμφάνιση τους.  Τα κοριτσια κοιτουσαν απο της σκάλες ο Αντόνιο απο την κουζινα.
"Θα με παντρευτείς? " ρωτησε
"Ναι ναι ναι"φωναξα απο την χαρα μου σηκωθηκε και φόρεσε το δαχτυλι μου, το φιλησα και τα κοριτσια έτρεξαν απο χαρα πανω μας της πήρα αγκαλιά και πήγαμε επανω για υπνο της διάβασα ενα παραμύθι και κοιμηθηκαν εφυγα και πήγα στην κρεβατοκάμαρα επανω στο κρεβάτι αντίκρυσα ενα Κουτι το πλησίασα και το ανοιξα είδα κατι ωραια εσώρουχα κόκκινα του πάθους είχε και ενα γράμμα το ανοιξα και άρχισα να το διαβάζω...
"Εισαι Πλεον η γυναικα που αγαπώ και σε εχω μέσα στην καρδιά μου σ'αγαπαω και δεν θα  σε αφήσω να φυγεις δεν θελω να σε χάσω εισαι ότι πολυτιμο εχω, ζω την ζωή μου απο την αρχη, εισαι η γυναικα μου η σύζυγος μου ολα εισαι τα παντα για μενα, αμα σε χάσω θα χαθω και εγω αμα πεθάνεις θα πεθανω και εγω αν φυγεις θα σε ακολουθησω, θα μείνουμε μαζι μέχρι τα σβήσουν οι καρδιές μας και εκείνη την μέρα θα κραταω το χερι σου αγκαλιά στ κρεβάτι σαγαπαω γυναίκα μου" ενα δάκρυ κύλησε και το σκούπισα, Εκλεισα το χαρτί και το βολεψα στο συρτάρι, πήρα τα εσώρουχα και τα φορεσα, επανω στο κομοδινο είδα ενα βάζω με κοκκινα τριαντάφυλλα του πάθους αφού τα μυρισα,  γυρισα και τον είδα στην πόρτα ακουμπησμενο να με κοιταει σε  κάθε βήμα μου.  Τον κοίταξα και του χαμογελασα, μπηκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα,  και με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει πολυ πιο παθιασμένα έβγαλε τα ρούχα του και ξαπλωσαμε μαζι μου αφαιρεσε τα εσώρουχα και αφήνοντας φιλια σε κάθε εκατοστό του κορμιού μου σνεχισαμε και όταν τελειώσαμε ξαπλωσαμε και κοιμηθηκαμε μαζι αγκαλια..

Christmas Passion..Where stories live. Discover now