Κεφαλαιο 25

136 9 0
                                    

*louisa Pov*
~ Παραμονη του Γαμου (Bachelor)~

Ήσουν η πιο ευτυχισμένη γυναικα στον κοσμο,πλέον βρηκες αυτό που ήθελες το άλλο σου μισό, με αυτόν που ήθελες να είσαι μέχρι τα γεράματα να κοιμάσαι και να ξυπνάς με αυτην την ανάμνηση. Της μέρες που εισαι χαλια να σε παίρνει απο το χερι και να σε αγκαλιάζει και να νιώθεις ότι είναι δίπλα σου και σε αγαπάει. Με ενα του φιλί να νιώθεις περιφανή. Με κάθε τσακωμό σας να μην φεύγει να είναι εκεί δίπλα σου να τον συγχωρείς και να σε συγχωρεί. Σε κάθε απιστία να του δινεις ευκαιρία. Όταν είσαι άρρωστη να σε φροντίζει να έχει υπομονή. Να σέβεται κάθε επιθυμία σου. Όταν έχει νεύρα απλα μην νευριαζεις. Αυτή ειναι η αγάπη.

Όσο εσύ ετοιμαζες της τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμος σου ο Gianluca ηταν με φιλους στο σπίτι του, οι φίλοι του τον έφεραν μια χορεύτρια έτσι για να ανάψει το πάρτυ,είχα πιει πολύ και η χορεύτρια τον κόλλησε για τα καλά στην καρέκλα και τον τριβόταν. Ο Gianluca δεν είχε την αίσθηση του περιβάλλον και την τράβηξε,αυτή του ανέβηκε απο πανω και τον φιλούσε παθιασμένα στον λαιμό και στο στομα αφήνοντας στίγματα, τον παρέσυρε και αυτή και άνοιξε το παντελόνι του, της έδωσε χαστούκι σηκώθηκε πλησίασε τους φίλους του και τους έπιασε απο πουκάμισο.
"Αν δεν την διωξετε θα φύγω εγώ μαλακιες δεν κάνω" είπε με θυμό
"Εντάξει αδερφέ θα την διώξουμε" είπε με ψυχραιμία ο ignazio. Την πλήρωσε και την έδιωξε. Μέχρι το πρωι το πέρασες με τους φιλους σου.

Εσύ όλο το βράδυ είχες βγει με της φίλες σου στο γνωστό κλαμπ και γιορταζες το barchelor και το γαμο σου που απο αυριο θα λέγεσαι κύρια πλέον.

Γαμος~
Όταν εφτασες στο μυστήριο και σου παρέδωσε την ανθοδεσμη δεν μπορούσες να μην πετάς σε πελάγη ευτυχία ήσουν η πιο χαρούμενη γυναίκα. Μπήκαμε μέσα και με την ευχή, τελείωσε όταν βγηκατε απο την εκκλησία σας πέταξαν ροδοπέταλα. Έπειτα αφού οι καλεσμένοι πήγαν στην τελετή, ο Gianluca σου είχε μια έκπληξη ετσι τον ακολουθησες πηγατε και πηρατε την γονδολα και κανατε μια βολτα ρομαντικη. Η γονδολα σας αφησε μπροστα στην τελετη και αφου κοψατε στην γαμηλια τουρτα. Υστερα χορεψατε μεχρι το πρωι. Το ζευγαρι επειτα πηγε να ξεκουραστει γιατι επειτα ειχατε το γαμηλιο ταξιδι στην χωρα της αγαπης.

Το επομενο πρωι σηκωθηκες και ενιωσες μια μικρη αδιαθεσια ισως και λιποθυμια ο Gianluca καλεσε τον καλυτερο γιατρο για να σε εξετασει ειχε αγχωθει απο την αγωνια του περιμενοντας την απαντηση του.
Ο γιατρος βγηκε απο το δωματιο και με το καλυτερο χαμογελο σου ειπε.

"Η γυναικα σας ειναι εγκυος περιμενει το παιδι σας θα γινεται πατερας" ειπε και εφυγε. Ισως του πηρε λιγο χρονο να το συνειδητοποίηση αλλα το εμπεδωσε με το πιο χαρουμενο τροπο.

Christmas Passion..Where stories live. Discover now