κεφαλαιο 10

162 14 0
                                    

Στο Club μετα απο αρκετή ώρα φτάσαμε και περάσαμε με δυσκολία απο τα ιδρωμένα κορμιά που χόρευαν χωρίς να υπάρχει Αύριο ενώ ο καπνός επικρατούσε πολυ έντονα στο χώρο και δημιουργούσε ομίχλη.. Εμείς  καθίσαμε στο μπαρ και ο μπάρμαν με ρώτησε τι θα ποιο και του είπα το ποτό μου και είπε και ο ignazio..
Ο μπάρμαν μου έδωσε το ποτό και μου χαμογέλασε γλυκα του το ανταπεδωσα. Με ρώτησε το όνομα μου και μου έδωσε ακόμα ενα ποτό ο Ignazio τον κοίταξε στραβά και ο θυμός του και η ζήλια του εμφανίστηκε στο πρόσωπο του. Με πήρε απο το χέρι και πήγαμε να χορέψουμε στο ρυθμό της μουσικής με το ενα χέρι του με τράβηξε απο την μέση και με κόλλησε επάνω του τα κορμιά μας έγιναν ένα, τα πρόσωπα μας ήταν πολυ κοντά και η αναπνοές μας ξεχώριζαν. Το άρωμα του χτύπησε έντονα στα ρουθούνια μου και τον κοίταξα κατάματα,απομακρύνθηκα και κατέβηκα κάτω και πλησίασα το μπάνιο κοίταξα το είδωλο μου και πήρα μια ανάσα έριξα λιγο νερο στο πρόσωπο μου και γύρισα στο μπάρ ήταν ηδη περασμένη η ώρα και του είπα να γυρίσουμε σπίτι.. στο αμάξι  επικρατούσε μια ηρεμία μια γαλήνη..
<<συγγνώμη ήμουν πολύ απότομος σήμερα δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις άσχημα >>πήρε τον πρώτο  λόγο
<<Δεν πειράζει>>ψέλλισα,και κοίταξα το παράθυρο εξω είχε κρύο και η υγρασία χτύπησε τα κόκαλα μου.. το κατάλαβε και άνοιξε καλοριφέρ μέσα στο αμάξι μέχρι να φτάσουμε σπίτι..

Φτάσαμε  και εγώ του ευχήθηκα καλο βράδυ και ανέβηκα επάνω στο δωμάτιο μου κλείδωσα την πόρτα και έβγαλα το φόρεμα μου το αφησα κάτω να πέσει κάτω όπως  και οι γόβες μου και μπήκα στο μπάνιο έτρεξε το νερο στην μπανιέρα και εγώ έμεινα εκεί ώρες μετα βγήκα και τυλιξα γύρω απο την μέση μου την πετσέτα και ξάπλωσα στο κρεβάτι με τα εσώρουχα.. Γύρισα πλευρό και εκείνη την στιγμή νιώθω κάποιον να είναι στο κρεβάτι μου γυρίζω απότομα και αυτός μου έκλεισε μάτια και το στόμα να μην φωνάξω με έδεσε στο κρεβάτι και έκανε τα κόλπα του δάκρυα έτρεχαν απο τα μάτια μου ,το ευχαριστιέται... μου έβγαλε την μαντήλα απο τα μάτια αλλά φορούσε κουκούλα μου έβγαλε τα σχοινιά απο τα χέρια και εξαφανίστηκε απο το μπαλκόνι εγώ έβγαλα απο το στόμα μου το μαντήλι και ξεκλείδωσα την πορτα και έτρεξα στο δωμάτιο του Ignazio κοιμόταν..
<<Ignazio ξυπνά >> τον ξύπνησα απαλά και άνοιξε τα μάτια του.
<<Ignazio μπήκε κάποιος στο δωμάτιο μου και με βίασε φοβάμαι πολύ >>είπα και τα δάκρυα εκαναν πάλι την εμφάνισή τους.
<<θα έλεγα οτί κανείς πλάκα αλλά εσυ κλαις >>είπε
<<πότε δεν θα ερχόμουν εδώ την ώρα  που κοιμάσαι για να σου πω αυτο το πράγμα που νομίζεις ότι είναι πλάκα>> λέω

Christmas Passion..Where stories live. Discover now