1.1

1K 67 29
                                    

Okuduklarımdan sonra muhtemelen ağlayarak uyuyakalmıştım. Gözlerimi açtığımda saat sabah 4'ü gösteriyordu. Aldığım bu birkaç saat uykunun yeterli olduğunu düşünerek bilgisayarı tekrar kucağıma çektim ve bir önceki taslağı açtım. Önce kendi yazdıklarımı okudum. Hangi e-postama cevap olarak yazıldığına baktım.

Gönderen:
dylanobrien@gmail.com
Alıcı: Siz

"Dönmen için sana yalvarabilirim. Hatta sadece birkaç dakika için. Seni çok özledim... Tanrım, kollarımın arasından ayırmadığım bebeğim, şimdi toprak yığınınım altında yatıyor. Orası soğuk ve pis olmalı... Kafayı yiyeceğim, her geçen gün alışmam gerekirken, aklım daha fazla almamaya başlıyor. Bana bunu yapamazsın... Haketsem bile beni böyle bırakmazsın. Öldüğüne inanmıyorum. Yemin ederim ki bir yerlerde olmalısın... Bebeğimiz karnındayken, bunu yapmış olamazsın. Psikoloji konusunda uzmanken, çocuklarımızın gelecekteki psikolojisini göz önünde bulundurmadan hareket etmezsin. Seni tanıyorum. Yapmadın. Ölmedin. Beni böyle cezalandırmadın. Çocuklarımızdan böylece vazgeçmedin. Her şey için özür dilerim. Sadece geri dön. Geri dönmen için her şeyi veririm. Her şeyi...
Seni seviyorum."

Cevabını okurken yutkundum. Tanrım... aklımı az daha kaçıracaktım.

"Öncelikle sakin ol. Kafayı falan yemeni istemiyorum. Sen güçlü bir adamsın Dyl. Bunu atlatabilirsin."

Okuduğum şeyle tebessüm ettim. "Çok yanlış düşünüyorsun Rai, atlatamıyorım."

"Çocuklarımıza odaklanır mısın? Onlarla iyi ilgileniyorsundur umarım... Üzülmelerine ve eksikliğimi hissetmelerine izin verme sakın."

Kıkırdamamı tutamamıştım. Onu tehditkar bir dille, ellerini beline yerleştirip 'Onlarla iyi ilgileniyorsundur umarım.' derken hayal edince, oldukça komik oluyordu.

"Beni iyi tanıyorsun O'Brien. Evet, çocuklarımızı düşünmeden hareket etmem. Onlara bunu yapamam... ve bunların yanında, seni de bırakamam zaten bebeğim. Bırakmadım zaten. Ama yapamam. Yanınıza dönemem. İzin vermezler."

Kaşlarım çatılırken, göz yaşlarımı sildim.

"Sana aşığım Dylan. Hep öyle olacağım sevgilim. Kendine çok iyi bak.
Seni seviyorum."

Human || Dylan O'BrienWhere stories live. Discover now