25. Louis?

2.9K 49 7
                                    

Louis pov.
Samen met Harry zit ik in de auto. Ik weet niet waar we heen gaan, maar Harry zei dat ik het leuk zal vinden. Ik zak wat onderuit en sluit me ogen. Harry zingt zachtjes een liedje mee.

Zayn, Niall en Liam rijden achter ons. Zij gaan ook met ons mee. Langzaam val ik in slaap en merk ik niet dat we op de eindbestemming aankomen. Harry maakt me wakker en ik open me ogen snel.

Ik kijk naar buiten en zie dat we bij het grootste zwempark zijn. Hier wilde ik zo graag een keer heen. Ik draai om en trek Harry in een knuffel. Ik stap uit en samen met de andere jongens lopen we naar de ingang. Harry slaat beschermend een arm om me middel. Ik glimlach en kijk in de rondte. We lopen naar de kleedhokjes en we gaan met zn 5en in een hokje. Het zijn best wel grote hokjes.

We begonnen ons om te kleden en we keken elkaar uitdagend aan. Ik keek even naar Harry, die zijn lippen al op die van Niall had gedrukt. Ergens ben ik wel jaloers, maar ik doe doe het ook met de andere jongens.

Ik ben klaar en loop als eerste het hokje uit. Ik loop naar de douchejes en spoel me zelf af. Ik voel 2 armen om me heen en ik draai me om. Ik zie Liam voor me staan en ik sla me armen om zn nek. Hij trekt me dicht tegen hem aan en drukt zn lippen tegen die van mij.

Ik ga mee in de zoen en na een tijde word ik naar achter getrokken. Ik kijk Harry aan en met zn allen lopen me naar het zwembad toe. Ik sta op het randje naar het water te kijken. De jongens liggen er al in en ik twijfel.

Ik loop naar het trappetje toe, als ik tegen een klein meisje met oranje haren aan loopt.

'LOUIS'..........

larry Stylinson SmutWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu