21. Vermoord.

3.6K 51 13
                                    

Lees de A/N even aan het einde.
Om half 4 sta ik voor de school te wachten. Niall komt als eerste aanlopen en gaat in de auto zitten. 'Wasr is Louis'? Niall schud zn hoofd en pakt zn telefoon. Een half uur lang sta ik te wachten, als ik mijn telefoon voel trillen.

Babyboo💜: harry help me please. Hij zit aan me en doet me zo veel pijn.

U: wie en waar ben je?

Babyboo💜: jake, wc 2de verdieping

Ik spring uit me auto en Niall komt gelihk achter me aan. Ik ren naar de 2de verdieping en gooi de deur open. Ik zie Louis op de grond liggen en een jongen over hem heen hangen.

Ik geef hem een trap tegen zn hoofd aan en hij valt op de grond. Louis begint te huilen. Ik loop naar hem toe en tilde hem op. Ik liep naar de auto en zette hem er in. Ij wacht tot Niall ook is in gestapt. Snel rij ik naar huis. Daar aan gekomen, is Louis in slaap gevallen. Ik draag Louis naar boven en ga ik met Zayn, Niall en Liam terug naar het huis van jake. Ik heb van Niall dat hij alleen woont.

Daar aan gekomen, trappen Zayn en ik de deur in. Liam blijft buiten op wacht staan. We lopen naar boven, waar een douche aan staat. We lopen de badkamer in. Hij kijkt ons bang aan en ik trap hem onder uit. We blijven door trappen, tot dat we zeken weten tot hij dood is. Ja we hebben meer mensen omgebracht. We legen hem zo neer, dat het lijkt dat hij is uit gegleden.

We gaan snel weer naar buiten en Liam seint dat hij al in de auto zit. Ik leun met me hoofd tegen het raam. Ik denk aan Louis die ik alleen heb gelaten. Man wat heb ik zin om hem te neuken.

'Liam kan je sneller rijden, ik wil naar Louis toe. Ik heb hem nodig'. Liam ging sneller rijden. Op de oprit spring ik uit de auto en ren naar de deur toe.

Boven aan gekomen. Zie ik dat het bed leeg is. Ik kijk om me heen maar hij is hier niet. Ik loop naar me speel kamer. Ik zie dat de kast weer verschoven is en ik loop door het gangetje wat er achter zit. Ik blijf lopen tot ik weer voor een deur sta. Ik probeer hem open te maken, maar het gaat hee zwaar.

Louis moet hier zijn. Ik open met moeite de deur en loop naar binnen. Ik zie een bed en daar ligt iemand op. Ik loop op hem af en zie dat het Louis is. Ik ga naast hem liggen, hij draait zich tegen me aan en ik glimlach naar hem.

Hij merkt niet dat Louis zn hand naar beneden laat glijden. Ik schrik als hij hem op me vriend legt. Hij knijpt er zachtjes in. Hij kijkt me aan en knijpt nog harder in mijn lul. Ik kreun zachtjes en Louis trekt me broek uit.

Hij kijkt even naar mijn groeiende lul. Hij bijt op zn lip en trek dan me boxer uit. Mij erectie staat gelijk recht omhoog. Hij likte zn lip en ging met zn mond naar mij lul. Zachtjes laat hij zn puntje van zn tong over mij eikel glijden. Ik kreun zachtjes, maar duidelijk. Wat Louis met me doet, weet ik echt niet.

Hij neemt mij harder lul in zn mond en laat zn tanden even over mij stam glijden. Zachtjes begint hij hem helemaal in zn mond te doen, en te zuigen. Ik kreun luid en grijp het bed vast. Hij zuigt en gaat op en neer.

Ik houd het niet meer en kom met een luide kreun klaar. Hij slikt het door en kijkt me dan onschuldig aan. Ik ga overreind en duw Louis op zn rug. Ik ondoe ons van onze kleding en ga op zijn hard geworden lul zitten.

Ik bijt even hard op me lip en ik voel me ogen vol lopen. Heel langzaam ga ik op en neer. Zachtjes hoor ik Louis kreunen en door dat ga ik sneller. Hij legt zn handen op mij heupen en samen kreunen we. Ik vergeet bijna dat hij vandaag ook nog met Liam naar bed moet.

Louis komt klaar en ik ga van hem af. 'Lou, dat wat geweldig. Maar je moet wat voor me doen. Je bent met Zayn en Niall al naar bed geweest en nu wil Liam ook'.

'Het is al goed Hazz. Ik ga wel met hem naar bed'. Hij staat op en slaat dan de dekens om zich heen. Samen lopen we weer naar de woomkamer en ik knik naar Liam. Hij staat op en slaat eem arm om Louis heen. Samen lopen zn naar boven.

Zelf ga ik naar mijn slaap kamer, en kleed me zelf aan. Naast mij hoor ik gegil en daarna gekreun. Ik pak mijn telefoon en stuur Luke een mail. Als het goed is dan haalt Louis zo veel geld binnen. Je kan wel zeggen dat hij een mannelijke hoer is.

Al snel heb ik een mail terug en komt Louis de kamer in lopen. Hij loopt naar de badkamer en ik hoor de douche aan gaan. Ik loop naar beneden en loop naar Zayn. Vanaf vrijdag gaat het plan van start.

Zayn grijnst en loopt dan naar Liam. Die gaan het nog wel gezellig maken. Ik ga naast Niall zitten en zie dat het nieuws op staat.

Jongen dood door val in badkamer.

Vandaag is er een jongen dood in zn badkamer gevonden. Hij had zn nek gebroken bij de val en was waarschijnlijk op slag dood.

Niall en ik beginnen te lachen. Zoals eerder gezegt, we hebben al meerdere moorden gepleegt, maar we zijn nog nooit gepakt.

Ik sta op en loop naar de keuken. Daar begin ik eten te maken. Als het in de oven staat, ga ik even bij Louis kijken. Hij ligt op bed met een trui van mij aan. Hij kijkt tv.

'Hazz, Jake is dood'.

Speciaal omdat ik de 2k heb gehaald heb ik vandaag een heel lang deeltje geplaatst.

Ik zal voortaan in de avond een deeltje plaatsen.

Ik wil graag een Q/A houden. Heb je een vraag aan Niall, Zayn, Louis, Harry, Liam, Eleanor, Kendall of aan wie dan ook stel ze dan. Je mag zo veel vragen stellen als je wilt.

Vergeet niet te stemmen.

larry Stylinson SmutWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu