22. spuit

3.3K 43 0
                                    

Ik kijk Louis aan. 'Het is al goed. Hij zal je nu geen pijn meer doen'. Hij blijft op het bed liggen en staart naar de tv. Waaron heb ik de drang om hem kapot te neuken. Ik bijt op me lip en draai me dan om.

Ik kan Louis nu niet uitputten. De ontmoeting zal snel plaats. Ik loop naar de keuken en maak een broodje gezond klaar. Het zal moeilijk zijn, maar ik moet Louis weg doen.

Ik kijk naar Zayn, die ook de keuken in kwam lopen. 'Zayn, we moeten het snel doen. Ik kan hem niet langer hiet zien lopen'.

'Je weet dat je zn hart breekt daatmee Hazz'. Ik kijk naar de grond. Is het wel een goed idee, wat ik heb gedaan. Ik gooi me bord tegen de muur en word boos op mezelf. Ik sla kei hard tegen de muur.

Zayn probeert me rustig te krijgen, maar het lukt niet. Ik heb vaker van deze aanvallen en dan kan niemand kan me rustig krijgen. Zayn roept Liam en Niall. Ik sla om me heen en ik word niet rustig.

Ik zie dat Zayn iets in het oor van Niall, en hij gaat gelijk weg. Na een tijdje komt Louis de trap aflopen af rennen. Hij kijkt me diep in me ogen aan en drukt daarna zn lippen op die van mij.

Om een rare manier word ik rustig van zn lippen. Liam en Zayn laten me los. Ik sla gelijk me armen om zn nek en duw me tong in zn mond. Hij duwt me opzij en kijkt me aan.

'Sorry Hazz, ik kan het niet meer'. Met die woorden lip hij weg. Ik ging achter hem aan en hij pakte zn tas. Hij begon zn kleding in zn tas te doen. 'Waar ga je heen Lou'? 'Ik ga weg. Ik hiet niet langer blijven'.

Ik mag hem niet laten gaan. Ik loop naar de kast en pak er een spuit uit. Ik loop naar Louis toe en zet de spuit in zn arm. Hij krijgt tranen in zn ogen. Hij zakt in elkaar. Ik leg hem op bed en maak hem vast.

'Sorry Lou, het is voor je eigen best wil'.

larry Stylinson SmutWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu