SUS...!/10.BÖLÜM

2.7K 119 1
                                    

10.BÖLÜM

Aşk...

Bugün günlerden Cuma. Çağrı gelecek diye erkenden kalkmış ve onun için yemekler hazırlamıştım. Acaba Tarçın'ı görünce ne tepki verecekti hiç bilmiyordum. Ama benim adıma sevinir diye düşünüyordum. Beş dakika sonra evdeyim deyince sokak kapısına çıkmıştım. Tarçın'dan korkabilir Tarçın da ona havlayabilir diye düşündüğüm için tasmasını taktım. Arabayı park ederken ona tam sürprizimin olduğunu söylemeye hazırlanıyordum ki Tarçın havlayarak bunu bozdu. Çağrı "Köpek mi aldın? Bu muydu sürprizin?"

Evet deyiverdim. Burada çok yalnızlık çekiyordum. Hafta içi günler geçmek bilmiyor. Zaten sende olmazsan ölürdüm burada herhalde. Umarım sorun olmaz. Çok akıllı sakin bir köpek.

Sana arkadaşlık yapacak olması adına sevindim. Bana gülme ama ben biraz korkarım. Küçükken mahallemizde çok köpek vardı. İki kere ısırdılar beni. Hem de biri tam da popomdan. Halen diş izleri duruyor. O günden beri nerede bir köpek görsem asla köpeğin önünden geçmem. Yani popomu garantiye alırım. İnsan korkunca bir korku salgılarmış. Köpeklerde bunu hissedermiş ve ona göre davranırmış. Yani beni seven bir köpeğe henüz rastlamadım. Umarım Tarçın ile bunu aşarız. Sanırım bunun için bir süre geçmesi gerekecek. Ben elimden geleni yapmaya hazırım. Bu korku salgısını bastırmam ve Tarçın'a hissettirmemem için senin yardımına ihtiyacım olacak. İkinci sürprizin de sanırım saçların. Çok yakışmış güle güle kullan.

Köpek konusuna ne kadar olgunlukla yaklaşmış yine gönlümü kazanmayı bilmişti. Üstelik saçlarımı da fark etmiş ve beğendiğini söylemişti. Bunların bir de üstüne içeri girdiğinde onun için hazırladığım sofrayı görünce saçımı okşayarak "Zahmet etmişsin çok güzel görünüyor. Zaten bütün hafta evdesin dışarı çıkmak istersin diye düşünmüştüm. Ama maden hazırlamışsın o zaman soğutmayalım ellerimi yıkayıp üstümü değiştirip hemen geliyorum" demiş ve yukarıya çıkmıştı. Bana ilk kez dokunuyordu. Çok heyecanlanmıştım. Ona olan duygularımın anlaşılmasından da çok korkuyordum. Ama kızardığımı anlamış kendimi toparlamak için ben de tuvalete gitmiştim. Kocamdan sonra ilk kez birine erkek gözüyle bakıyor ve etkileniyordum. İyi de bu davranışları ile beni günden güne kendine daha da bağlıyordu. Onu düşünmediğim özlemediğim bir an yoktu. Bu işin sonu nereye gidecekti? Acaba o benim için ne düşünüyordu? Bunu öğrenmeyi o kadar çok istiyordum ki. Bunu da sanırım öğrenmenin bir tek yolu vardı. Onunla yemekte birkaç kadeh içki içmek rahatlamak ve olayı akışına bırakmak...

Öyle de yaptım...İçki içmek beni son derece rahatlatmıştı. Ondan gelmeyeceğini bildiğim bir hareket yapmış ve çalan müziğe bana dansla eşlik etmesini istemiştim. Kırmadı beni. Dans etmeye başladık. Hiç bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmemiştim. Rüyada bile olsam uyanmak istemiyordum sanki. Onun da benden etkilendiğini hissedebiliyordum. Geri çevirmedim hiçbir hareketini hatta onu cesaretlendirdim. Çünkü ben ona aşık olmuştum ve onu çok istiyordum...Hem de deli gibi...

kuytu yer}

SUS...!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon