22. ČASŤ - Zas v práci

373 20 25
                                    

21:32, kto vie čo je to za čas?

Dnes už zobudil budík aj nás. Veď je piatok, pre nás niečo ako pondelok, pretože dnes sa začínajú povinnosti a práca.

Veci samé si zbalili ešte včera večer a dnes o pol 8 nám ide vlak, takže sa s nami prídu na stanicu všetci rozlúčiť. S Augustínom, Leou a Sandy sme sa rozlúčili ešte u nich doma a vydali sme sa pešo na stanicu.

(Môj obľúbený Magický skok v čase)

A - Pozri Tinus práve prileteli lietadlo z Nórska!
T - Ty Astrid?
A - Áno
T - Vieš že vidím?
A- Hmm. Počkaj, porozmýšľam... Nie.

Len čo som to povedala ma objala Lu.
Potom ma objal Mac a nakoniec som sa pozdravila s Beccou a Jonom. Spolu sme nasadli do auta nejakej Beccinej kamarátky a doviezli sme sa do fotografického ateliéru.

Potom čo na urobili make-up sme sa prezliekli a išli sa fotiť. Najprv sme sa fotili všetci spolu, potom len Mac a Lu, po nich my, predposledný sa fotili len Mac a Tinus no a posledne sme sa fotili ja s Lu. Všetci sme si to užili, čo k tomu dodať.

Po čistení nás čakalo ešte jedno interview, našťastie v tej istej budove. Rozprávali sme tam o svojich Tour a našej láske a potom sme odpovedali na otázky fanúšikov.

Len čo sa interview skončilo, išli sme na hotel. Všetci sme boli tak unavený, že sme hneď zaspali.

(Pre jedného (nemenovaného) úchylne mysliaceho človeka *ehm Dáša* v noci všetci spali a každý mal vlastnú posteľ)

Ráno sme sa v hoteli naraňajkovali a pobrali sme sa na letisko. Dnes nás čaká rozdelenie. Mac s Tinusom majú Moments Tour a ja mám Life Tour. Lu ide so mnou.(úžasná sestra) Ak by so mnou nešla, neviem kto by mi pomáhal s výberom oblečenia na koncerty, lebo mne to až tak nejde.

Keď ohlásili lietadlo Maca a Tinusa sme ich objali a nechceli pustiť. Obidve sme plakali ale kto by neplakal? (Ak niekto z vás tak koment!)

Potom už ohlásili aj naše takže sme museli ísť aj my. Náš let trvá 3 hodiny, takže sme s Lu dali livestream na instagrame. Rozhodli sme sa, že dáme Q&A takže tam po chvíli bolo strašne veľa komentárov. Najčastejšie boli otázky typu Kde Mac a Tinus? a pri nich mi bolo vždy trochu do plaču takže zase boli otázky Čo sa stalo?.

Celkom sme sa pri tom zabavili takže sme aj zabudli na naše 'trápenie'. Je úžasné cítiť podporu a ja milujem svojich fanúšikov. A nielen ich, ale aj MMerov, pretože hoci sa niektorým nepáči že sme s Tinusom spolu aj tak ma podporujú.

Ak by to niekoho zaujímalo, teraz letíme do Nemecka, kde máme v Berlíne stretnutie s Lisou a Lenou. Môj názor na nich je takýto: nemôžem súdiť ľudí ak ich nepoznám, takže v podstate proti nim nič nemám ale keď si s Macom a Tinusom nie som z toho nijako extra šťastná.

Tinus:
Na letisku, keď sme s Macom odchádzali do lietadla som videl ako sa Lu s Astrid objali a plakali. Mne sa tiež ktovieako nepáčilo že budeme od seba ale s tým ja bohužiaľ neviem nič urobiť. S Macom sme si v lietadle ako klasický dali slúchadlá a zapožičali sme sa do svojho. Po chvíli som sa ale začal nudiť a Mac tiež, tak sme natocili musical.ly. Až potom som si všimol že mala Astrid livestream na Instagrame. Keď som si ho pozrel videl som že bola smutná a vlastne Lu tiež tak sme sa im rozhodli urobiť radosť a urobili sme livestream tiež. Po 10 sekundách sa pripojili aj Lu s Astrid a my sme im zavolali. Dostávali sme rôzne otázky a spolu sme sa na nich smiali. Bolo to super, ale potom sme museli skončiť lebo sme pristáli.

Na dnešok som celkom zvedavý, lebo sa majú Astrid a Lu stretnúť s Lisou a Lenou. Ja ich moc nemusím ale napriek tomu sa s nimi dokážem zabaviť. (Dáša nemysli na žiaden dvojzmysel) Dúfam že sa skamarátia.

Dnes druhá kapitola, špeciálne venovaná Martinusovi. Pre mňa je to úplne od srdca, dokonca ste si možno všimli že som dávala čiarky. Presne v túto chvíľu má náš Martinus nádherných 16, takže HOUPE BURSDAG MARTINUS!!! marcusandmartinus

-Katka

PS: Marcus povedal že prídu na Slovensko! A teraz si ho nepomýlil zo Slovinskom:

PS2: Napíšte mi prosím do komentárov aj názor na story a na kapitolu, lebo si myslím že to už nikto nečíta. ☹

Sen každej MM'erky ✔ [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now