9. ČASŤ- Interviews

445 20 36
                                    

Rýchlo sa prezlečiem: fialový crop -top a biele potrhané jeansy. Emme je to jedno, ale ona ja vždy pekná a cute. Ešte si vezmem fialovú mikinu, mobil a slúchadlá. Rýchlo si to hodím do vrecúška a idem s Emmou počkať chalanov pred ich izbu. Keď tam prídeme už nás čakajú. Spolu s Emmou sú taký cute.
A - Spolu ste taký cute! Musím si vás odfotiť.
Fotka vyzerá takto:

T - Aký sme spolu pekný!M - Ak tu budeme ešte strácať čas nestihneme

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.


T - Aký sme spolu pekný!
M - Ak tu budeme ešte strácať čas nestihneme.
E + T + A - Veď už ideme.

                                ○○○

Vchádzame do veľkej modernej budovy. Hneď k nám príde Marcusov a Martinusov manažér Frederick ( s ktorým som sa zoznámila počas predchádzajúcich koncertov.
(Frederick - F)

F - Čaká vás interview so slovenským časopisom Kamarát, českým Popcorn a nejakou slovenskou telkou, pri ktorej to bude live takže sa nestrápnite.
Usmiala som sa.
T - Čo ti je tak veselo? Nie si nervózna?
A - Vieš Tinus, časopis Kamarát je môj najobľúbenejší a hneď po ňom je to Popcorn.
T - Takže to poznáš.
A - Áno a obidva časopisy odoberám.
T - Takže ovládaš aj Češtinu?
A - Áno, tak trochu. To je tak, že Slováci a Česi majú podobný jazyk.
T - Tak to dúfam že ma po Slovensky čím skôr naučíš poriadne.
A - Aby si si mohol prečítať ten časopis?
T - Aj preto. Okrem toho sa teším ako sa uvidím.
E - Tinus?
Nevšimla som si že by nás Emma odpočúvala.
T - Áno Emma?
E - A ten časopis ukážte aj mne?
T - Jasné že hej, veď tam budeš aj ty.
E - Tak to sa teším aj ja.

                                  ○○○

Prvé interview bolo super. Konečne som si poriadne precvičila slovenčinu. Ten reportér totiž neviem dobre po Anglicky tak som predkladala. Druhé interview bolo tiež v pohode. Tento reportér už vedel po Anglicky takmer dokonale.
Teraz nasleduje rozhovor pre TV a nás  práve upravujú. Emma sa bude iba pozerať, lebo po Anglicky ešte tak dobre nevie. (Pri rozhovoroch sa všetko točilo okolo mňa, Maca a Tinusa, Menu sa týkalo len pár otázok a aj tie sme jej museli preložiť.)

Práve začíname. Reportér je milý a ja sa s ním takmer celý čas rozprávam po Slovensky. Mac tomu nerozumie vôbec a Tinus tak mozno každé pätnáste slovo. V jednej časti príde reč  na jazyky. Ja viem plynule po Nórsky, Anglicky, Slovensky, rozumiem po Česky a v škole sa učíme Nemčinu. Chalani vedia po plynule  Anglicky, Nórsky (nečakané), v škole sa učíme Nemčinu a Tinus dodal že chce aby somho učila po Slovensky. Potom sa obaja sa snažili povedať aspoň niečo ale musím uznať že hoci Macovi to vôbec nešlo Tinusovi sa celkom zadarilo.
Potom sme išli naspäť na hotel. Čáka nás ešte týždeň cestovania, ale zároveň týždeň potom čo sa vrátim domov, teda o 2 týždne je Teen Music.

Ahoj všetci.
Do Vianoc sa mi to teda nepodarilo ale  chcem vám to vynahradiť tým, že dnes výjde ešte 10. ČASŤ a začínam písať nový príbeh. Dúfam, že sa časť páčila a ak máte náhodou nejakú pripomienku ale bo požiadavku napíšte do komentu. Prajem pekné sviatky.
Vaša (snívajúca) MMerka Katka.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Love you❤
Love music❤
Love M&M❤

Sen každej MM'erky ✔ [DOKONČENÉ]Место, где живут истории. Откройте их для себя