20. ČASŤ - Streda

315 17 0
                                    

Keďže sme včera išli spať skoro (na nás dvoch je o 10 skoro) zobudila som sa ešte pred Leiným budíkom, ktorý zvoní 6:15.

Potichu som vyšla z izby, zišla o schodoch dolu na prízemie a do kuchyne. Tam som začala robiť desiatu a raňajky pre 'našich hostiteľov'. Ďalej to bolo ako každé ráno.

Len čo odišli donútila som Tinusa sadnúť si k mobilu a konečne začať odpisovať fanúšikom. Hneď ako začal som začala aj ja a to sme robili celé doobedie. Na obed sme si objednali pizzu a hneď ako sme dojedli zavolali sme cez skype Macovi a Lu. S nimi sme sa rozprávali až dovtedy, kým som si neuvedomila, že nestihneme na to stretnutie takže sme sa rýchlo prezliekli a doslova utekali do Madarasu.

Na mieste stretnutia sme boli prvý, čo ma dosť prekvapilo lebo sme prišli 10 minút neskôr, ale nečakali sme dlho. Takmer hneď po nás prišli Sarah a Paula a potom všetci ostatný.
Rozhodli sme sa ísť na film a vybrali sme si Coco. (Kto to pozná tak vie a kto nie tak je to rozprávka od 7 rokov) Počas celého filmu mal niekto nejakú pripomienku takže sme mali celkom dobrú zábavu, napriek tomu že to bola rozprávka.

Potom sme išli do kaviarne. Tam sme sa ale tiež dlho nezdržali, lebo mi volala Rebeca ohľadom piatkového fotenie, že sa mám nejako slušne obliecť, nemôžem mať nijaké mikiny a mám si priniesť aj veci na prezlečenie. Keďže moju skriňu tvoria zväčša mikiny išli sme všetci spolu do H&M vybrať mi oblečenie. Spolu sme tam vybrali 5 outfitov. Aj tam sme mali dobrú zábavu, pretože oni vyberali oblečenie a ja som bola modelka. Len co sme nakúpili sme sa museli rozísť, takže po dlhej rozlúčke sme sa vydali do nášho dočasného domova.

Cestou začalo snežiť a Tinus ako každý zvedavý človek mi položil otázku: "Prečo sneží teraz? Nie je náhodou Marec?"
Moja odpoveď: "U nás je to tak posledných 6 rokov. Sneží na začiatku Novembra, potom nič a koncom Februára a začiatkom Marca začne znovu snežiť."
Tinusa moja odpoveď zarazila ale nič mi k tomu nepovedal. Celý večer sme sa už len hrali so Sandy a keď musela ísť spať, išli sme hrať s Augustínom a Leou fľašu. Spať sme išli nakoniec až okolo polnoci, napriek tomu že zajtra majú Augustín a Lea školu.

Hei Folk!
Zase nudná časť ale za chvíľu to bude lepšie. Mám úžasnú náladu lebo mi včera prišiel Moments Merch. (mikina a obal na mobil) Dnes vám všetkým prajem aby sa vám splnili priania, nech akékoľvek!
- Vaša Katka

PS: Zajtra (štvrtok) mám dejepisnú olympiádu tak mi pls držte palce.

Sen každej MM'erky ✔ [DOKONČENÉ]Where stories live. Discover now