9.Pe locuri. Fiți gata. Start!

13.7K 588 17
                                    

     

     Capitolul 9: "Pe locuri. Fiți gata. Start!"

     Dau buzna in dormitor și mă trântesc în pat. Nu pot sa nu mă gândesc la ce s-a în mai devreme. Zâmbetul lui Rainer și expresia panicată de pe fața lui Trevor îmi tot dădeau târcoale. Felul în care îmi mângâiase pielea și faptul că plecase brusc. Nu puteam face nimic să nu mă mai gândesc la Rainer deși încercam din greu.

     Sunetul telefonului mă readuce cu picioarele pe pământ așa că îl iau de pe noptieră si încep sa citesc mesajul de la Jess:

     "Vin sa te iau în 30 de minute."

     Închid telefonul, nu înainte să îi răspund afirmativ la mesaj. După ce am plecat de la locul întâmplării mai puțin plăcute de mai devreme, începusem să o bat la cap pe Jess încercând să o conving să îmi spună unde trebuia să ajungă în seara asta, așa că într-un final s-a lăsat convinsă și a început să îmi povestească despre un circuit de curse, ce se afla la ieșire din oraș. Pentru câteva minute, mi se păruse interesant, după ce îmi spusese să merg cu ea, începusem să dau înapoi.

     Pun telefonul de unde l-am luat și mă ridic în căutarea a ceva cu care sa mă îmbrac. Mă hotărăsc să scot o pereche de blugi negri, alături de o bluza gri, iar după ce mă îmbrac repede, mă dau cu rimel și un creion de ochii negru apoi îmi pieptăn părul și îl las pe spate. Mă uit pentru ultima oară în oglindă apoi cobor scările și dau nas în nas cu mama.

     — Bună mamă, în seara voi rămâne la Jess, trebuie să învățăm pentru un test la biologie.

     — Unde îți sunt cărțile? mă întreabă așezându-se pe canapea.

     — Sunt în cameră, o să învățăm de pe ale ei, îi spun fâstâcindu-mă.

     — Bine, Rylee. Distrează-te! Spune revenind la treburile ei.

     Jacheta mea de piele îmi acoperea cu puțin corpul în timp ce mergeam spre o altă mașină pe care Jess o conducea. Un Chevrolet Corvette roșu cu câteva dungi negre, era parcat în fața casei mele, așteptând ca eu să urc.

     — Asta e nouă? întreb urcând în mașină.

     — Cu ea concurez în seara asta, spune și își aseaza mana pe bord arătând cât de mândră este de mașina ei.

     — Nu știam că o să concurezi, am spus eu.  

     — Da, de obicei sunt doar două curse pe zi, iar a mea e programată azi, îmi explica ea.
     Am încuviințat din cap și i-am spus cât de tare mi se părea, apoi m-am lăsat pe spate dând radio-ul mai tare. 

     Circuitul de care îmi povestise Jessica se afla undeva la ieșire din oraș, pe terenul unei ferme abandonate sau ceva de genul ăsta. Înainte să se mute din oraș, unul dintre proprietarii fermei a pornit o întrecere acolo, iar după ce a plecat prietenii tipului și-au continuat ritualul de a organiza curse pe terenul lui, primind acordul lui.

     Eram deja pe drumul lung și prăfuit care ducea la fermă. Nu îmi dădeam seama cât de mult ne îndepărtasem de oraș din cauză că era destul de întuneric pe drum, dar cu cât ne apropiam mai mult luminile farurilor făceau ferma să iasă în evidență.
     Mașinile erau aliniate pe marginea drumului iar în fața noastră circuitul se împărțea în două părți: una la dreapta și cealaltă la stânga. Jess merge prin mulțime apoi oprește mașina la linia de start lângă un Chevrolet Camaro, negru.

     — Asta nu e mașina lui Nick? Am spus, arâtând cu capul spre mașina de lângă noi.

     — Surpriză! Îmi spune agitând mâinile prin aer.

BeforeWhere stories live. Discover now