4.Delicvenții sunt la închisoare.

15.4K 650 102
                                    

   

     Capitolul 4:"Delicvenții sunt la închisoare."

     Rainer s-a întors cu spatele la mine și și-a reluat locul la masă mormaind ceva ce speram să nu fie înjurături la adresa mea.
    Îmi adun toate forțele ca să spun ceva dar în situații ca aceasta, nu îmi venea nimic în minte. M-am înșelat cu "prietenii lui Trevor sunt de treabă" și asta îmi era clar. Anturajul lui nu era bun de nimic.

     — Vrei ceva de băut? L-am auzit pe unul dintre băieți spunând ridicând băutura lui spre mine. Am strâmbat din nas încercând să îl refuz și am putut observa cum Rainer rânjea.

     — Ea nu bea, spune Trevor aprinzându-și o țigară.

     Trevor mi-a tras un scaun la masă lângă ceilalți băieți iar eu m-am așezat. L-am privit pe Rainer care stătea în fața mea cu privirea în jos, mult prea preocupat de telefonul lui.

     Mă ridic de pe scaun si plec în căutarea Jessicăi, dar când ies din bucătărie sunt lovită în umăr de o fată blondă, machiată destul de strident cu negru pe pleoape, slăbuță și vizibil enervată. Se oprește pregătită să îmi spună ceva dar se răzgândește și merge mai departe, spre Rainer, așezându-se în poala lui.
Aș fi putut să o însoțesc pe mama si pe Oliver, dar în loc de asta, mă trezesc înconjurată de adolescenți beți, la o petrecere la care nu mi-am dorit sa vin.

     Când într-un sfârșit o găsesc pe Jess, o văd dansând cu un băiat în mijlocul sufrageriei. Trec pe lângă ea fără să o deranjez și sper doar ca găsesc o baie pentru a-mi verifica machiajul. Urc scările mă opresc înainte să intru pe holul lung. Neştiind unde e baia intru în prima cameră și pot sa jur ca mi-a picat fața când o văd pe fata blonda peste Rainer în pat.
Îmi las privirea în jos rușinată iar fată se uita la mine atât de urât încât pot să îi simt aburii care îi ies pe nas. Mi-am întors spatele vrând să ies din cameră, când i-am auzit vocea lui Rainer.

     — Vrei sa ni te alături, Rylee?  

     — Nu. Eu căutam baia, am spus fără să mă întorc spre ei.

     — Cu siguranță nu e aici! Am auzit-o pe fată strigând la mine.

     — Cum nici neuronii tăi nu sunt la locul lor, îi răspund apoi ies pe ușă ca un vârtej.

     Oare mai am chef sa caut o baie acum? Nu cred că machiajul meu poate arata mai rău decât al blondei. Si cine știe peste cine mai dau.
Cobor scările în grabă și dau nas în nas cu Jess care de data asta dansa, singură prin sufragerie.

     — Ce ți s-a întâmplat? Zici că ai văzut o fantoma! exclamă mergând pe lângă mine.
     

     — Vreau să mă duc acasă, Jess. Băiatul ăla e idiot, nesimțit, needucat, egoist, orgolios, nemanierat, ticălos, rău, diavolesc, pervers, fals și toate celelalte cuvinte care nu îmi vin acum în minte din cauza nervilor, scuip cuvintele și merg spre mașina ei. S-a oprit la aproape un metru de mine și și-a închis ochii. Așteptam să mă felicite pentru cât de multe adjective reușisem să spun despre Rainer. 

     — Uitee Rylee, calmează-tee. Totul o să fie bineee, încercă să spună dar se vede clar că îi se încurcă limba.

     — Vino acasă cu mine, îi spun în timp ce întind mâna după cheile de la mașină.

     Jess scoate cheile din jacheta cu care era îmbrăcată și mi le înmânează, apoi se întoarce în casă fără să mai adauge altceva. Mă sprijin de mașină, luând o gura mare de aer. Da, aș fi plecat acasă cu prima ocazie care mi s-ar fi oferit, dacă nu i-aș fi spus mamei că dorm la Jess.

BeforeWhere stories live. Discover now