Capitolul II - Noul Jamie

73 8 5
                                    

In tot New York-ul este nebunie. Fanii au iesit in strada cu mesaje pentru Jamie . In fata spitalului St Ana se afla o mare de oameni. Toti prezenti pentru a il sustine pe cantaret.

Justin se trezeste. Are toata fata bandajata , distrusa din cauza exploziei. In mintea lui este o harababura. Tot ce isi poate aminti sunt tipetele oamenilor speriati de moarte. In salon intra doua persoane. Un barbat si o femeie. Femeia era foarte trista , se vedea ca se abtine sa nu planga. Dar , parca i se par cunoscuti. Isi da seama la un moment dat. Erau parintii lui Jamie. 

"Off baiatul meu , stiam eu ca nu e o idee buna sa te las cu avionul." spune Isabel , mama lui Jamie.

Justin nu stie cum sa reactioneze.. Nu isi poate da seama ce vrea sa zica. La ce se poate referi. 

"Imi pare rau dar nu sunt cine credeti dumneavoastra.." raspunde Justin speriat.

Atunci , Dean , tatal lui Jamie o ia pe Isabel de acolo , care incepu sa planga .

"Lasa-l draga ! Trebuie sa se odihneasca.

Ramas singur in salon, Justin incearca sa isi aduca aminte tot ce s-a intamplat. Atunci si-a amintit discutia pe care a avut-o cu Jamie , stand langa el , si explozia care l-a ranit , iar pe Jamie l-a ucis. Dar inca nu isi poate da seama cum a reusit sa scape din avionul in flacari. Totul este negru in capul sau .. Nu stie ce sa faca. Se gandeste si la mama sa , daca o va mai vedea vreodata, pentru ca doar pe ea o are. Tatal sau fiind un subiect inchis, pe care nu a reusit niciodata sa il cunoasca, mama lui fiind foarte secretoasa cand venea vorba de acesta. 

Dupa ceva timp, intra in salon tatal lui Jamie.

"Te simti mai bine fiule ?" spune tatal cu o voce imbarbatata , incercand sa isi ascunda teama din glas.

Justin nu raspunse. Era pe ganduri. Nu stia ce sa faca. 

Vazand asta , tatal se ridicara , il sarutase si porni spre usa.

"Stai ! Tata am o intrebare daca nu te superi. Cum am scapat din avionul in flacari ?" intreba Justin.

"Pai fiule , garzile de corp, ti-au pus in ultimul moment o parasuta si te-au aruncat din avion" raspunde Dean , vrand sa ii explice fiului sau ca a avut mare noroc , apoi iesind din salon.

Justin cazu pe ganduri. Nu stia ce sa spuna.. Dar acum totul era clar. Statea langa Jamie si a fost confundat cu el in tot acel haos produs.. 

In acel moment intra doctorul: 

"Cum te simti domnule Lorens? Sa stii ca esti pe maini bune ! In curand te vei putea intoarce acasa. Fata si corzile vocale iti vor reveni la normal. Ai trecut cu brio de toate operatiile. Maine vei putea da jos bandajul pentru a vedea rezultatul." 

Justin era nedumerit. 

"Cand s-au intamplat toate astea ?" isi spune el in gand. 

Adevarul era ca el s-a trezit la 2 saptamani de la accident. A ajuns intr-o stare deplorabila la spital , dar doctorii au remediat totul in timp record , reconditionandu-i chiar si vocea si infatisarea. 

Nu stia ce sa creada. Pe de-o parte era speriat, pe de alta era curios. Nu isi putea imagina cum ar fi sa fie Jamie Lorens. Sa fie aclamat de atata lume , intamplarea facand ca visul sau din copilarie sa fie acela de a deveni un mare cantaret, dar nici o data nu s-a gandit ca asa i se va realiza.

A doua zi a venit si era timpul ca Justin sa isi vada noua infatisare. Toata lumea era curioasa de munca medicilor. Parintii impreuna cu medicii erau in salon, asteptand rezultatul. Era foarte emotionat. Bandajul a fost dat jos , rezultatul fiind cel asteptat. Fata lui este ca noua. Toata lumea aplauda.

Mirror BrothersTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon