Capitolul III - Dragostea doare

58 5 4
                                    

Era dimineata in LA. Jamie s-a gandit toata noaptea in legatura cu decizia luata asa ca nu prea avut timp de odihna.

"Jamiee ! La masa !" striga Isabel de jos.

Jamie coboara din pat , parca secat de puteri si se "taraste" pana in bucatarie.

"Buna dimineata, fiule ! Cum ai dormit ?" intreaba Dean

"Nu prea bine...nu am putut sa dorm." raspunde Jamie cu o voce nepasatoare, stand cu ochii la mancarea pregatita pentru el.

Suna telefonul . Dean raspunde.

"Da , inteleg ! Normal ca da , la asta viseaza de foarte mult timp. Ok , te sun pentru a stabili o intalnire."

Jamie a cazut pe ganduri. Stia ca este vorba de el , dar nu stia care era scopul apelului..

"Fiule , am o veste excelenta ! Era Morrison , unul dintre regizorii de top ai Americii. Te vrea in urmatorul lui film. Noi o sa plecam maine in Florida pentru a discuta toate detaliile contractului si te tinem la curent !" spune Dean , cu un gram de mandrie in voce.

"Super ! Asta am vrut toata viata..." raspunde Jamie , cu o voce parca speriata de necunoscut si de gandul ca ar putea fi dat de gol.

A doua zi , ramas singur acasa , Sabrina a venit pe la el sa vada ce face.

"Hei Jamie ! Ai nevoie de ceva ? Te vad ingandurat ... Poate te pot ajuta !" spune Sabrina putin ingrijorata.

In gandul lui Jamie era haos. Adevarul era ca s-a indragostit putin la prima vedere de Sabrina asa ca presiunea pe umerii lui este mai mare. Inima ii spunea sa spuna adevarul , iar creierul invers..

"Nu , stai linistita ! Nu am nimic , doar cateva emotii in legatura cu filmul.." raspunde Jamie.

"Ee stai linistit ! Stiu ca o sa te descurci." il imbarbateaza Sabrina.

Atunci , in capul lui Jamie se produceau scenarii. Sa ii spuna ceva la ureche ca motiv pentru a-i fura un sarut? Nu ! Ar fi prea copilaresc... Sa o sarute pe obraz si apoi sa mearga mai departe ? Nu ! Nici asta nu e bine.. Pana la urma , s-a imbarbatat.

"Uite Sabrina , stiu ca suntem prieteni buni , dar eu doresc sa trecem la alta etapa.. Chiar simt ceva pentru tine ce nu am simtit pentru nici o alta fata.. Tu ai fost mereu alaturi de mine cand eram secat de puteri si lasat singur... Stiu ca o sa ti se para ciudat , dar chiar nu mai puteam tine in mine toate cuvintele astea.." spune Jamie foarte emotionat

Sabrina ramasese cu gura deschisa.. Nu stia ce sa spuna..

"A a , pai stii....."

In acel moment , Jamie venit mai aproape , iar intr-o fractiune de secunda , magia s-a produs. Dupa sarut se uitau unul la altul emotionati , dar se vedea pe fetele lor ca se iubesc. Ochii Sabrinei straluceau de fericire , dar si de nedumerire.

"Asculta Jamie , nu cred ca este o idee buna... Stii ce s-a intamplat ultima data... Cat de greu am trecut peste , cand mai lasat pentru Lorelay.." ii spune Jamie cu un glas jilav

"Vechiul" Jamie a avut o relatie in trecut cu Sabrina pe care a lasat-o in favoarea lui Lorelay, o cantareata consacrata. De atunci , Sabrina a jurat ca vor fi doar prieteni si nimic mai mult. Dar acum este alta poveste.

"Asculta-ma ! Trecutul e trecut ! Te rog mai da-mi o sansa sa iti dovedesc ca m-am schimbat..." raspunde Jamie afirmatiilor Sabrinei.

"Nu ! Te rog uita ce s-a intamplt azi pentru ca a fost gresit. Nu pot sa trec peste trecut atat de usor ca tine.. Trebuie sa plec.." spune Sabrina , stiind in mintea ei ca nu si-a ascultat inima.. Dar i-a fost teama sa nu sufere din nou.

"Stai ! Te rog oprestete !" striga Jamie disperat

Usa se trantise. Ramase singur in casa , ranit si in acelasi timp nedumerit.. Nu il poate intelege pe "vechiul el", cum a putut da cu piciorul unei asemenea fete...

"Trr ! Trrr !" soneria e-mail-ului parca era gata sa o rupa la fuga dupa cum suna. Se duce repede sus si, SURPRIZA , un mesaj de la Lorelay.

"Hei iubitule , m-am gandit mai bine si imi pare rau ca ne-am certat... Hai sa ne intalnim la un suc pentru a discuta. Ne vedem la G Juice la ora 5 .Te pup !"

Lui Jamie imediat i-a venit o idee. Se va intalni cu ea , pentru a afla detalii despre "vechiul Jamie". O v-a intreba de ce s-au despartit, ce nu ii placea la el ... Lucruri deastea, pentru a isi face o idee cum "era" inainte.

Ora 5 a venit. Isi cumparase un suc si astepta. La un moment dat, se aseaza langa el o bruneta , era Lorelay. Avea parul atat de lung incat puteai cobora pe el ca in povestea cu Rapunzel, niste ochi mari , albastrii si un corp superb. De cand s-a despartit de el , Lorelay nu a mai avut parte de atentie din partea televiziunilor , ziarelor.. Asa ca , a sunat paparazzi pentru a anunta o impacare.

"Buna iubitule ! Mi-a fost extrem de dor de tine. Cum te mai simti?" intreaba Lorelay , clipind repede din ochi parca era din desene animate.

"Pai ma simt mai bine , cred. Dar nu imi mai spune iubitule , m-am intalnit cu tine pentru a afla cateva lucruri, nu pentru o impacare." raspunde Jamie hotarat.

Auzind asta , Lorelay s-a apropiat de el , si i-a furat un sarut rapid , dar suficient cat sa-l prinda paparazzi.

In tot acest timp , Sabrina era acasa , meditand la intrebarea lui Jamie. Parca se vedea dupa ea ca vrea , pana cand a primit un mesaj pe telefon de la un blog de barfe.

"Cuplul anului doar ce s-a reunit !"

Era vorba de Lorelay si Jamie. Chiar daca totul era o minciuna , era distrusa.

Ajuns acasa , Jamie descopera ca are un mesaj. Era de la Sabrina.

"Multumesc ca m-ai ranit din nou ! Am vazut ce fel te-ai schimbat. De acum te rog sa nu ma mai cauti ! Am terminat-o !"

Jamie stia ce s-a intamplat cu adevarat , asa ca i-a scris un e-mail in care sa ii explice. Dar , SURPRIZA !

"Aceasta adresa de e-mail va blocat !"

Du hast das Ende der veröffentlichten Teile erreicht.

⏰ Letzte Aktualisierung: Jun 07, 2014 ⏰

Füge diese Geschichte zu deiner Bibliothek hinzu, um über neue Kapitel informiert zu werden!

Mirror BrothersWo Geschichten leben. Entdecke jetzt