-OYUNBOZAN-

1.4K 115 43
                                    

"Sonuçlar her ne olursa olsun asla vazgeçme. Vazgeçmek için bu kadar çabalamadın."

-Melin Sonsuz

-MELİN-

Buldum, lavaboya gitme bahanesiyle hem bu durumdan kurtulmuş hem de üstümü başımı düzeltmiş olurum.

"Ben bir lavaboya gideceğim."

"Tamam."

Oh be, bu durumu da iyi atlattım. Acaba onları yalnız bırakmak iyi bir fikir miydi ? Ne sakıncası olabilir ki.

Biraz havasız kalmıştım. Boğazıma kadar düğmelediğim yakalarımdan birkaç düğme açtım. Yolda Berkin'e bakmaktan hiç aklıma gelmemişti. Belki onun yanında kalp atışlarımın artmasıyla zaten nefessiz kalmama sebep olduğundan ve buna alışmamdandır. Onun yanındayken doğru düzgün düşünemiyorum bile. Her şey ondan ibaret ve tüm dünyam oymuş gibi. Onu sevdiğimi ne zaman söyleyebileceğim ? Eğer aynı hisleri paylaşmıyorsak tüm dünyam başıma yıkılır ya en çokta bundan korkuyorum.

Saçlarımdan örgülerimi çözdüm. Örgülü saçta bana yakışıyor fakat böyle daha bir güzel oluyorum sanki. Yalnız birşey var, unuttuğumuz birşey... Daha yeni farkediyorum kahretsin !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Ben her zaman sizden bir adım önde olacağım. Hilelerin de ötesinde."

-Gökhan Çalışkan

-GÖKHAN-

Sorular oldukça kolaymış bu işe hiç girişmesem de yapardım ben bunları. Fakat Melin 'e yakın olmamı sağlayan tek şey bu. Onunla beraber takılabilmek ve meleğimin güzel yüzünü daha sık görebilmek uğruna bu oyuna devam edeceğim.

Berkin hala 1. soruyla uğraşıyor yazık ! Berkin'in soruları çözememesinden faydalanıp keskin zekamla Melin'i etkileyebilirim belki. Zaten Berkin'in bu kızdan hoşlandığını sanmıyorum. Muhtemelen beni sinir etmek için yakınlaşıyordur. Hem Melin ona oranla daha zeki. Berkin böyle bir kızla baş edemeyecektir. Eminim bunu anlayacaktır. Yalnız bir şey dikkatimi çekti.

Bunların üzerlerinde hala okul formaları var. Okuldan çıkalı üzerinden kaç saat geçti, üstelik Melin bana evde temizlik yapacağını söylemişti ama temizlik yapsaydı üzerini çoktan değiştirmiş olurdu. Hadi okul formasıyla temizlik yapıp hemen buraya geldi desem bu Berkin malı niye hala okul kıyafetiyle duruyor ? Bu demek oluyorki Melin bana yalan söyledi ve tüm gününü Berkinle geçirdi.

Lanet olsun !

"Berkin, sevdiğim kıza yavşarsan sonuçlarına katlanırsın demedim mi lan ben sana !" Birden ayağa kalktım ve masada ne varsa sinirden yere yığdım.

Bugün ona 2 senedir Melin'i sevdiğimi, bir türlü ismini öğrenemediğimi ve her gece onu rüyalarımda gördüğümü söylemiştim. Böyle bir ibneliği nasıl yapabildi bana anlamıyorum !

Sinirden ona vurmamak için yumruğumu masaya bastırdım.

"Ne diyorsun be !" Gözlüklerini çıkarıp masaya koydu.

Yaptıklarını bilmemezlikten geldiğinde artık deliye dönmüştüm ve yumruğumu masaya bastırmaya devam ediyordum. Ellerim kıpkırmızı kesilmişti. Herkes bize bakıyordu. Böyle bir karmaşa çıkarmak benim yapacağım bir şey değildi doğrusu.

Birkaç kişi de bağırıyordu "Dışarıda kavga edin, milletin huzurunu kaçırıyorsunuz !" Hiç kimseye aldırış edemiyordum. Ne olacaksa olsun. Tüm duygularımın açığa çıkmasından korksamda var gücümle Berkin'e haddini göstermeye hazırım. Sevdiğim kıza yavşamanın cezasını ya bugün ya da  yarın elbet çekecek.

Hacker Kız ve HilekarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin