HACKER KIZ & HİLEKAR

8.3K 260 46
                                    

"Her zaman aldatıcı ol ve kendinden taviz verme." -Melin

-MELİN -

Sabah annemin 'uyan!' diyerek seslenişiyle sıcacık  yorganıma daha bir sıkı sarıldım. Kafamı içine bir 5 dakika daha gömsem uyuya kalacağımı biliyordum. Hemen kalkıp hazırlanmaya başladım.  Lanet olsun yine sınava çalışmak yerine bütün gecemi bilgisayar başında kahve içip kod yazmakla geçirdim! Çok uykum vardı fakat bugünkü sınav için zihnimi toplamalıydım. Hazırladığım küçük kopyalarımı nereye koymuştum bunu bile hatırlamıyordum. Matematik defterimin arasına koymuştum sanırım. Evet işte buradalar. Bu kadar sinsi olmama rağmen nasıl bu kadar unutkan olabildiğime ben bile şaşıyorum doğrusu. Saçlarıma örgüler örerek inek öğrenci kılığına girmek hoşuma gitmese de bu benim için ödemem gereken bir bedeldi. Dinlendirici gözlüğümü de taktım mı işte hazırdım.

-

"Kimsenin beni sınırlamasına izin vermeyeceğim , çünkü sınırlarımı kendim çizerim." -Berkin

-BERKİN-

- Alo, Gökhan sen misin?

- Evet. Sınava çalıştın mı koçum ?

- Sınav mı vardı, niye bir gün önceden söylemiyorsun! Hangi dersten ?

- Edebiyat.

- Tamam hadi kapattım.

Deli oluyorum şu çocuğa sırf benden yüksek almak için sınavı her zaman sınav günü haber veriyor.

A4 kağıdı da bitmiş mecbur defterimden koparıcam kağıtları artık. Küçücük yazıyorum sınavda kopyaları okuyabilir miyim kim bilir! Tek derdim bu olsa hadi neyse. Bu tip ne lan! Saçım başım darma dağınık. Şunları okul saati gelmeden yazıp bitireyim bakacağım artık çaresine.

Tuhaf tuhaf adamlar bize mi düşmüş eserlerini yorumlamak tövbe tövbe... Hele şükür bitirdim. Şimdi bu zımbırtılara sınavda nasıl bakacağımı planlamam lazım. Aha buldum...

Şu çakallık abidesini -notları- benim hamur silgimin arasına koyup açılıp kapanır bir şekil verdim mi tamamdır! Sınav anında avucumun arasında baş parmağımla açıp bakmak 1 saniyemi alır. Kapadığımda elimi çeksem bile üzeri kopmuş bir silgiden başka bir şeyi andırmaz. Ve...Pat! Üstüne vurdum mu elde delil kalmaz.

-Her ikiside aynı anda aynaya bakarlar-

Berkin: Kahretsin bugün de bir harikasın dostum hehe.

Melin: Ayna ayna söyle bana var mı benden kurnazı? haha tabiki yok!

Hacker Kız ve HilekarWhere stories live. Discover now