12. rész

3.5K 251 29
                                    

- Jól van lányok! Ma a csokival töltött palacsintát csináljuk meg!- szólt a tanárunk.

Na igen, a jó kis háztartástan óránk. Nem igazán szeretem ezt az órát, de anya szerint ez jó arra, hogy tanuljak, hogy jó feleség lehessek. Persze ez engem kicsit sem izgat, de ha ő boldog lesz tőle akkor nekem meg éri a kínlódást. Meg aztán a főzésben nem vagyok szörnyű, sokszor főzök én is otthon. De akkor is szívesebben vettem volna fel a zene órát. Hangszeren játszani jobban szeretek, mint az edényekkel. Meg főzni van alkalmam otthon, de zenélni nem. Szörnyű.

Fel kötöttem a fekete kötényem és a hajamat laza copfba fogtam. Meg kerestem a helyemet, ami történetesen Lisa mögött volt. Hányszor gondolkoztam már el azon, hogy rá borítóm a forró olajat vagy a tojást öntöm a fejére, esetleg egy kis lisztet szórok a hajába, de persze nem tettem. Nem akartam bajba keveredni, sem azt, hogy Joe megtaláljon ölni. Ha ezek nem lennének már megtettem volna, de ami késik nem múlik.

Már éppen tettem volna be a fulhallgatót a fülembe, mikor a tanárunk Mrs. Jeong fel emelte a kezét.

- De most lesznek zsűrik is. Törekedjetek a legjobbra.

- Kik lesznek?- kérdezte az egyik lány.

- Az osztálytásaitok és Kim Taehyung tanár úr - mondta.

Egyszerre kezdtek el visítozni a lányok, kivéve engem. Az én hasam görcsbe rándult és hirtelen levegőt is el felejtettem venni. Hogy Kim Taehyung- akibe reménytelenül szerelmes vagyok, aki mellesleg a tanárom-, fogja pontozni azt, amit csinálok? 

- Lesz tétje is a dolognak!- szólt.

- Micsoda?- kérdeztem bátortalanul.

- El mondanám, ha Lisa is be fogna a száját és nem sípítozna!- emelte fel a hangját.

Az említett el hallgatott, de attól még lehetett látni, hogy mennyire izgatott.

- Nos. A fiúk pontozzák a főztötöket, én pedig a munkátokat is. A nyertes egy ajándékot kap, a vesztesek pedig el fognak mosogatni és össze takarítanak - vázolta a dolgot Mrs. Jeong.

- Tuti én nyerek! És én kapom a meglepetést és Taehyung is rám fog szavazni! - olvadozott Lisa.

Hát persze Hercegnő - puffogtam magamban.

- Na lássátok munkához! - tapsolt a tanár nő.

Be tettem a fülesemet és el indítottam a HyunA- Lip & Hip c. számát. Ahogyan hallgattam ezt a számot mindig azon gondolkoztam, hogy én sose tudnék így mozogni meg ilyesmi. Annyira jó lenne hasonlítani rá. Az ő lábai előtt hevernek a fiúk és a férfiak. Mennyivel több esélyem lenne Taehyung-nál, ha ilyen lennék? Jó persze, ha hasonlítanék rá akkor én is biztos valamelyik Ent.- hez rohannék.

Meg ráztam a fejemet és inkább a palacsintára koncentráltam. Igazából ez elég egyszerű. Rengetegszer csináltam már otthon ilyet, de most egészen más volt. Mert tudtam, hogy Tae is eszik majd belőle. Nem akartam meg mérgezni. Ellentétben Yoongival. Őt most szívesen meg mérgezném. Mióta oda adtam az igazolást Taehyung-nak és nem tesizem, tanárom elő szeretettel beszélget velem, ameddig a többiek kemény és izzasztó feladatokat végeznek. El gondolkoztam azon milyen lenne, ha ilyen feladatokat végezne előttem Tae. Persze ezt megjegyeztem Yoonginak is, aki azóta ezzel zaklat.
Leg szívesebben le ütném, de nem tehetem. Nem akarom, hogy ennél is hülyébb legyen.

- Rendben lányok! Aki kész az hozza ide és aztán ki visszük. De persze mások viszik ki. Fel kértem pár diákot.  Nem akarom, hogy úgy döntsenek, hogy tudják ki csinálta az adott édességet - állt az asztal elé.

I Need You //~BTS Kim Taehyung~//Where stories live. Discover now