Podivný sen

220 16 4
                                    

Vidím tě!" Ozvalo se za mnou. Rozkoukala jsem se a zatajil se mi dech. Zjistila jsem, že jsem v zapovězeném lese. Je tam přísně zakázáno chodit a já jsem se zde najednou objevila. Najednou jsem ucítila něco studeného na zádech. To mě vytrhlo z mého přemýšlení a okamžitě jsem se otočila. Ale nikdo zde nebyl. „Kde jste?" Zeptala jsem se. Ozvalo se jen tajemné ticho. Něco do mě zezadu prudce strčil, až jsem spadla.

V tu chvíli jsem se probudila. Ulevilo se mi, že jsem ve svém pokoji a že to byl jen sen. Rychle jsem koukla po pokoji a zjistila jsem, že holky ještě spí. Obrátila jsem hlavu směrem k nočnímu stolku, abych se podívala, kolik je hodin. Zjistila jsem, že bylo půl hodiny před budíčkem.

Proto jsem se rozhodla dát si rychlou sprchu, jelikož jsem byla ještě zpocená z toho děsivého snu, který mi pořád vrtal hlavou.

Jakmile jsem se vysprchovala. Potichu jsem vyšla z koupelny. Ve snaze nevzbudit holky jsem vyšla na chodbu a šla jsem do společenské místnosti. Sedla jsem si do pohodlného křesla a s obdivem jsem sledovala hořící oheň. Začala jsem přemýšlet co mám dnes za hodiny a kolik si mám vzít učebnic. Když v tom se za mnou pohnul závěs za mnou. Strašně jsem se lekla a pomalu jsem se k němu začala přibližovat. Natáhla jsem k němu ruku a pomalu jsem ho začala odhrnovat. První, co jsem zahlédla byli tmavě černé, krátké vlasy a okamžitě mi došlo, kdo za závěsem stojí.

Otočila jsem se směrem k našemu pokoji, s úmyslem odejít. Když v tom mě něco prudce chytilo za ruku. Snažila jsem se vyvléknout, ale stisk nepovolil. Uklidnila jsem se a otočila se k němu. Uviděla jsem zubící se tvář Pottera.

„Ahoj Lili" pozdravil. „Ahoj" odvětila jsem. Samotnou mě překvapilo, že mi jeho přítomnost až tak nevadí. Možná jsem jen nechtěla být sama, potom co se mi zdál ten sen. Naznačil, jestli bych si nechtěla sednout zpátky do křesla a já jen přikývla.

Omlouvám se, že jsem poslední dobou zde nic nepřidávala, i když jsem to slibovala. Po pravdě na chvíli mě to omrzelo. A wattpad jsem neměla ani na telefonu a ani na počítači, proto teď vydávám dvě kapitoly za sebou.

Jednou budem spoluUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum