Dobrodružství ve vlaku 1.

463 30 3
                                    

Dříve rozesmáté dívky, teď už s vyděšeným výrazem v obličeji, se okamžitě rozesmáli, když zjistili že je takto vyděsili mladé, postavou spíš malé dívky. Podle jejich vzhledu Lili usoudila, že to budou dívky nejspíše z těch nižších ročníků. Byli tři, totálně rozesmáté, ale teď už zaraženě upřeli zrak k dívkám co sedí po boku Lili. Na chvíli nastalo trapné ticho, než se ujala slova Elis.

Začala na dívky chrlit neuvěřitelnou kupu slov, až to vypadalo že křičí, typu co si to dovolujete, co tu děláte. Říkala to s takovou vážností, že zčervenala, z toho že ji skoro došel kyslík, jak se nestíhala nadechovat a na očích jí vystouply žilky.

Její kamarádky na ní koukaly s otevřenými ústy a podobnou reakci měli a ty mladé dívky...
Opět nastalo trapné ticho, a chvíli poté už se všichni začali horlivě smát. Pro změnu teď Elis koukala s otevřenými ústy, po chvíli se neudržela a začala vydávat zvuky podobné smíchu, byla to právě ona která měla své výjevy, výbuchy a zvláštní styl smíchu...

 Pro změnu teď Elis koukala s otevřenými ústy, po chvíli se neudržela a začala vydávat zvuky podobné smíchu, byla to právě ona která měla své výjevy, výbuchy a zvláštní styl smíchu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když už dívky začalo bolet břicho z toho, jak se smáli, vzala si slovo Lili.

Jednou budem spoluWhere stories live. Discover now