Moudrý klobouk

306 25 0
                                    

Dívky rozřazovaní začalo trochu nudit a tak si začaly povídat, ale když v tom si klobouk přivolal Bryony. Lili strčila do svých kamarádek, aby se taky koukly a začaly vnímat... Jak už se domluvily ve vlaku, všechny dívky chtěli do nebelvíru až na Clare, té bylo jedno kam přesně půjde, ale chtěla s kamarádkami. Jak se Lili zamyslela, tak chvíli nevnímala. Od jejího dřímání ji vyrušilo až hlasité NEBELVÍR!!! Nebelvírští začali tleskat, včetně Lili a jejích kamarádek... V tu chvíli si Lili oddechla "Uf NEBELVÍR..." ... Následně už dívky vnímali víc a byli připraveny, kdyby šla další z dívek.
A jelikož to šlo po abecedě, přišla na řadu další z dívek, Clare. S ní si moudrý klobouk povídal déle, až podivuhodně dlouho... To už se ale Lili s jejími kamarádkami přesunuly do předu, přesně tam, kde byl klobouk. A jakmile tak učinily uslyšeli od Clare, která stále seděla pod kloboukem, prosím moc prosím Nebelvír. To už, ale slyšela celá síň NEBELVÍR!!!
Lili se okamžitě hlasitě roztleskala a sledovala své kamarádky, které měly chování podobné jako ona...
V tom už si Lili v duchu řekla "Už jen Michael."
Jakmile takhle znovu přemýšlela, strčila do ní Elis, ať se koukne kdo ji právě neustále, bez přestávky sleduje... Lili nejprve netušila, kam tím Elis směřuje, ale jakmile začala projíždět pohledem celou místnost, hned ji došlo co tím myslela... Právě ten nebelvírský chytač ji zaujatě sledoval.
Lili znechuceně protočila oči a otočila se na své kamarádky, které s ní soucítily, ale než jim Lili stačila vykreslit Pottera jaký je to idiot, přerušila jí Cája, že se právě na řadu dostala Michela...

Jednou budem spoluKde žijí příběhy. Začni objevovat