Part 1.

2K 121 8
                                    

       

Ráno jsem vstal z postele. Zase den kdy budu s Liamem jen jako kamarád. Copak jsem tak ošklivý? Proč se mu nelíbím? Proč ve mně nevidí víc než kamaráda. Miluju ho tak moc. „Uhm." Povzdechl jsem si a vylezl z postele. Dneska mám docela času, než se pro mě staví. Tak bych se mohl upravit a udělat nám nějakou dobrou svačinu. Nemusí to být vždy jen on. I když on je vážně skvělý kuchař. Liam má to štěstí, že jeho rodiče m koupili garsonku a auto. Takže bydlí sám. Já když chci utéct od reality. Vždy jdu k němu a přitulím se jen jako kamarád do jeho náruče. Ale musím říct, že jsem rád i za to. Protože tohle mi nikoho nikdy nevezme. Naše kamarádství.

Vylezl jsem konečně z postele. Pustil jsem si písničky a zalezl do své malé koupelničky, která patřila k mému pokoji. Umyl jsem se celý. Potom jsem si vyfoukal vlasy dolů. Byl tu podzim a já jsem si říkal, že bych mohl zkusit něco jiného. Třeba tím zaujmu jeho pozornost. Zkousl jsem si dolní ret, když jsem si představil, jak mě objímá. Třeba jednou budu opravdu na nás koukat v odrazu zrcadla. Odešel do pokoje, kde jsem si vybral šedý svetr, džíny a kecky. Je to jeho svetr jednou mi ho půjčil a já se rozhodl, že už ho nevrátím.

Usmál jsem se a rychle utíkal dolů. Připravil jsem těsto na vafle. Vzal jsem dva papírové kelímky. Vafle jsem dal dělat. Kafe jsem dal do kelímků. Vše jsem stihl v ten moment, když zazvonil zvonek ode dveří. Rozloučil jsem se s mamkou, která vstávala do práce. Jo taky by se mi to líbilo. Nazul jsem si boty, potom bundu. Vyšel jsem ven a mohl jsem zahlédnou toho krásného bruneta, jak na mě kouká těma sladkýma štěněčíma očima. „Aho Li." Usmál jsem se a zavřel dveře. „Ahoj Nialle. Copak to neseš?" usmál se na mě tím neodolatelným úsměvem. „Rozhodl jsem se nám udělat snídani a kafe." 

On si ode mně vzal kafe. Pomohl mi s taškou do jeho auta. Nastoupil jsem a připoutal se. „Tak jaké včera bylo rande? „šeptl jsem trošku smutně. Štvalo mě, že randí s někým jiným. Ale copak mu to můžu zakazovat? Ne nemám na to právo. „Ale nuda jako vždy. Nechápal moje vtípky, ani jednou mi neřekl nějakou lichotku. Ale jakmile jsme nasedli do auta tak chtěl sex." Řekla já jsem vykulil oči. „Odmítl si doufám." Šeptl jsem lehce nervózně. „Samozřejmě zlato." Usmál se na mě a pohladil mě po tváři. „Víš, že čekám na toho pravého. Chci počkat až do svatby. Vím, že to není obvyklé, ale já prstýnek cudnosti nechci sundat." Já jsem se usmál. „Máš pravdu. Taky chci počkat na toho pravého." On se na mě usmál. „Já bych si tě ani nedovedl představit, že jsi s někým na jednu noc." Já jsem pokrčil rameny. „Kdo ví, jaký ďábel se schovává vevnitř." Zasmál jsem se tajemně.

On pokroutil hlavou. „Ty a ďábel? Tak to mi budeš jednou muset ukázat." Ušklíbl se a potom se zasmál. Klidně bych ti to ukázal zlato. Zastavili jsme před školou, kde na nás čekal Harry s Louisem. Taky gayové, ale ty aspoň spolu chodí. Objali jsme se a společně se rozešli do třídy. Kluci se bavili o tom rande a já jen obdivoval jeho krásu. Když mě v tom zaujali jejich slova. „Seznamka?" zvedl jsem obočí.

„Jo je to anonymní a aspoň se s tím člověkem poznáš." Pokrčil rameny a otočil se na učitelku.

Doma jsem si stáhl tu aplikaci, kde se chtěl Liam seznámit. Zkousl jsem si ret a najel na jeho profil. Bylo tam vše, co jsem na něm miloval. Jeho zájmy, oči, hudba co dělá a taky to tělo. Bože tuhle fotku si musím stáhnout. No takže jméno.

‚James Smith.' Vyplnil jsem další důležité informace tak aby mě nepoznal, ale stejně abych to byl já. Bylo směšné, že jsme měli tak podobný styl a jeho ani nenapadlo, že bychom to mohli dát dohromady.  Pak jsem tam dal fotku, kterou jsem vyfotil v bratrovým oblečení. Jsem tam zády. Takže mě nikdo nepozná.

Potom jsem najel na chat. Zkousl jsem si dolní ret a podíval jsem se na Liamův účet. Vážně to chci udělat? Musím to udělat. Musím mu ukázat, že já jsem ten pravý.

James: Ahoj :D

Nemusel jsem se dlouho čekat na odpověď.

*Dneska takové seznámení. Potom nás čeká texting díl. No bude to zajímavé, ale i oddechové. Budu ráda, když mi napíšete názor. Děkuju :* *

Já nejsem on, on je já. ✔️Where stories live. Discover now