Part 6.

1.2K 116 6
                                    

O týden později.

Čekal jsem, než zazvoní celé ráno psal Jamesovi, že se mu zdálo o tom, jak si spolu vyrazili a že se spolu líbali. Já jsem si jen povzdechl. Kdyby jen věděl, že jsem to já. Ničí mě ta představa toho, že to nikdy nebudu vlastně já. Budu to muset asi ukončit, protože jinak přijdu nejen o Liama jako kamaráda, ale zraním jeho duši. Ale taky to ubíjí mě. Jsem pořád unavený a nešťastný. Nejhorší je jak je Liam do Jamese zamilovaný tak si toho ani nevšímá. Vzal jsem si kafe. Protože jsme si zase psali do 3 do rána. Na jídlo jsem neměl ani pomyšlení, a když zazvonil, otevřel jsem dveře a smutně se na něj podíval.

„Ahoj Nialle." Usmál se na mě a potom mu úsměv zvadl. „Co se děje?" Já jsem se lehce zamračil. „Tak sis konečně všiml?" vím, že soupeřím sám ze sebou, ale radši budu, když vyhraje Niall než James. Prošel jsem kolem něj a sedl si do jeho auta. Přece nebudu pěšky. Kvůli němu jsem nespal tak ať mě sveze.

„NiNi co se děje?" šeptl, když si sedl ke mně do auta. Dobře teď si otevřu pusu tak, aby si nemyslel, že jsem James musíš si dát pozor Nialle ne nechat se unést. Jasný? Jasný! Otevřel jsem pusu a chtěl začít mluvit, ale ze mě se vydral jen hlasitý vzlyk. „Ty už mi nevěříš?" vzlykl jsem. „O čem to mluvíš Nialle? Jasně že ti věřím." Já jsem pokroutil hlavou. „Tak co si šuškáš s Louisem a Harrym. Mě to říct nechceš." On si povzdechl. „Asi jsem chtěl znát jejich názor. Přece jen jsou se mnou v týmu." Já jsem se na něj otočil. „Chci jít na právnickou školu, ale zároveň mě to táhne na fotbal. Nabídli mi i stipendium." Já jsem si založil ruce na hrudi. „Určitě si to napsal i tomu Jamesovi. Hlavně, že si slíbil, že tě neztratím, ale já tě ztrácím. Víš, co bych ti řekl já? Poslechni svoje srdce. Potom bych ještě dodal. Vzpomeň si jaký je to pocit běhat po hřišti, když máš vítr ve vlasech, dáváš vítězné góly, jak ti je, když na tebe ostatní koukají." Podíval jsem se mu do očí.

„Nevynechal jsem jediný zápas. Podporuje tě v tom, protože vidím, jak to vše miluješ. Ten potlesk ti udělá záři ve tvých čokoládových očí. Ten úsměv co máš ve tváři. Vidím ty čertíky, když vyhrajete a ty máš na tom zásluhu. Vidím, jak miluješ to, když všichni skandují tvoje jméno a miluju to, když se přitom na mě podíváš." Šeptl jsem a lehce se k němu naklonil. Podíval jsem se mu do oči a lehce ho políbil na rty.

Potom jsem se odtáhl a do očí se mi nahrnuly slzy. Bože co jsem to udělal. „Jeď prosím." Špitl jsem. „Nialle, ale-" Já jsem pokroutil hlavou. „Jeď!" křikl jsem. On se na mě smutně podíval. Tím jsem odpravil naše kamarádství navěky. Zastavil před školou a zamkl mě tam. „Liame prosím pusť mě." On pokroutil hlavou a znovu mě políbil. Já jsem ho přitom pohladil po tváři. Odtáhl se a podíval se mi do očí. „Jsem hrozně zmatený." Šeptl. „Jsem zamilovaný do Jamese a líbám tu tebe. Moc se mi to líbí." Já jsem nechával stékat slzy po tváři. „Nevím jak ti poradit Li." Šeptl jsem smutně. „Jak dlouho?" já jsem se podíval na svoje prsty. „Už přes čtyři roky, jen teď je to horší tím, že tě ztrácím. Díky svým citů, hlavně kvůli všemu okolo." On mě chytil za ruku a pohladil po tváři. „I po tomhle mě netratíš ano?" políbil mě na čelo a já kývl. „Jen potřebuju čas to vše vstřebat. Dáš mi ho?" Já jsem kývl. „Čekal jsem čtyři roky. Myslím si, že ještě ta chvíle mě nezabije." On se usmál a pohladil mě po tváři.

Potom celý den ve škole to bylo divné. Nuceně jsme se na sebe smáli a povídali, aby nikomu nic nebylo nápadné. Doma jsem si vzal tablet a podíval se. Liam hned napsal Jamesovi.

Liam: Mám problém. Musím tě vidět co nejdříve.

Já: Proč?

Liam: Niall je do mě zamilovaný a líbali jsme se.

Já: Myslel jsem, že jsi zamilovaný do mě?

Liam: To ano, ale s ním to bylo tak hezké to líbaní. Prosím sejdeme se, abych věděl, jestli to není jen poblouznění.

Já: Jsem teď se školou pryč, ale vracím se za čtrnáct dní. Pak si myslím, že bychom mohli to zkusit.

Liam: Dobře. Prosím tě o to.

Já: Musím už jít. Napíšu večer zlato :*

Liam: Dobře. Už teď odpočítávám minuty :*

Zahrabal jsem se do polštáře a začal vzlykat. Bože tohle nedopadne dobře. Stejně mu ublížím buď já jako Niall nebo jako James.

Já nejsem on, on je já. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat