Partea I. Katherine Wrise. 1. Masti

183K 3.7K 2.8K
                                    

1. Masti

Simteam o prezenta ispititoare in jurul meu, chiar daca trupul si mintea inca imi erau scufundate in inconstienta. L-as fi simtit pe el chiar daca sufletul mi-ar parasi lumea asta.

Parfumul gelului sau de dus devenea tot mai afrodisiac pentru narile mele si atractia pentru el se trezea inaintea mea. Stiam ca e langa mine, nu ii simteam corpul langa al meu dar stiam ca e aici. Desi somnul era atat de dulce acum cateva momente, dorinta nebuneasca sa deschid ochii si sa il vad, m-a cuprins instantaneu.

Degetele care strangeau cearsaful mi s-au intins usor, precum gherutele unei pisici trezita si am auzit imediat sunetul ingeresc in chicotul sau dulce.

Am zambit usor inainte sa deschid ochii si sa il vad langa mine. Zambetul meu s-a marit intr-un amuzament excitant de imaginea lui. Obsidianele lui stralucitoare erau inconjurate de o umbra neagra ce ii acoperea baza nasului si jumatate de frunte, intinzandu-se pe fata lui intr-o alura intunecata si foarte seducatoare. Mi-am muscat buza in extaz.

Zambetul sau s-a largit incantat de reactia mea.

Era asezat pe vine langa saltea si era deja imbracat in tinuta lui obisnuita care nu se va invechi niciodata si nu va inceta vreodata sa arate revoltator de atractiv pe el. Plus, elementul pe care il purta acum pe fata, care imi creea umezeala inainte macar sa ma dezmeticesc complet.

- 'Neata, frumoaso! Zambi, aplecandu-se usor spre mine. Am ranjit si i-am prins gulerul tricoului, tragandu-l agresiv peste mine.

A inceput sa rada si si-a proptit coatele in jurul capului meu.

- 'Neata, Demonule! Am conturat cu varful degetului, marginea mastii de pe chipul sau inainte sa il trag peste buzele mele.

Contopirea dintre noi s-a produs imediat si am simtit fiecare celula din corpul lui Harry lipindu-se cu al meu prin sarut. Dar voiam mai mult, intotdeauna voi vrea mai mult de la el. Nu o sa ma satur niciodata de ce imi ofera si lacomia nu are limite pentru mine cand vine vorba de el.

Corpul meu era deja gol, imaginea noptii trecute imi plutea euforica prin minte dar voiam o noua imagine, care sa se produca chiar acum.

I-am prins marginile tricoului si am incercat sa il trag de pe el insa nu m-a ajutat in niciun fel si a coborat spre gatul meu. Harry facuse o pasiune din ce in ce mai mare pentru partidele de sex in care el e isi pastreaza hainele iar eu sunt complet dezbracata. Era una dintre fanteziile lui noi si chiar daca devenea enervanta uneori, o mica si obraznica parte din mine se bucura de ea.

- Deci, o sa porti masca la bal? Am suspinat cu dintii stransi cand ai sai si-au facut loc in pielea gatului meu.

Astazi e "Ziua Focului". Harry impartise partile din fluture pe zile si in fiecare zi se ocupa de un element in parte. Fanteziile lui crescusera inimaginabil in ceva de care nu credeam ca o sa am parte vreodata.

In fiecare saptamana aveam cate o zi dedicata fiecarui element. In "Ziua Apei", ma trage de fiecare data in baie, in vreo piscina sau chiar ocean. In "Ziua Aerului", elicopterul nou al lui Carter e cel mai mare dusman al meu. Oficial, nu sunt fana elicopeterelor si prefer avionul mult mai bine, dar Harry adora cutia aia metalica cu elice si avand in vedere ca ne era mult mai accesibil decat un avion, "Ziua Aerului", devenea de multe ori pentru mine "Ziua Fricii", in care zburam deasupra Seattlelui si pe culmile extazului dar inca nu reusisem sa scap de teama ca in orice secunda chestia aia se poate prabusi cu noi. Mai erau si zile in care urcam pe un zgaraie-nori, mult mai placute de mine dar sacaitor de rare. "Ziua Pamantului" era mai normala, natura gaseam peste tot, desi Harry facuse o pasiune sadica si periculoasa pentru terenul de fotbal al liceului. "Ziua Focului" era cea mai dezatruoasa. Nu intram cu adevarat in element pentru ca Harry inca mai avea nevoie de corpul meu necopt, insa cream elementul in noi, plus centrala pe care stiu ca o porneste de fiecare data si ii ridica temperatura - desi refuza sa recunoasca pentru ca eu nu sunt tocmai o fana a caldurii inabusitoare si de fiecare data in ziua aripioarei de foc, corpul meu se infierbanta mai tare decat ar face-o la o sesiune de plaja in mijlocul desertului.

Dangerous Love  II. The GameUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum