Capitol Special - LoveAimee

53.9K 1.6K 785
                                    

IMPORTANT!

Înainte să începeţi capitolul ăsta, citiţi cu atenţie mesajul de mai jos:

Acest capitol nu este scris de mine. Cei de pe grupul de facebook al cărţii ştiu despre ce e vorba. A fost organizat un concurs, în urma căruia un fan al cărţii a avut privilegiul să scrie următorul capitol din perspectiva lui.

Câştigătoarea este Larisa - @LoveAimee

Şi înainte să trec mai departe, vreau să o laud puţin pe fata asta, care a evoluat foarte mult de-a lungul timpului. A început ca noi toţi, scriind bazaconii, :)) dar spre deosebire de alţii, bazaconiile ei s-au transformat în adevărate comori. Pe profilul ei sunt încă lucrările din trecut, dar urmăriţi-i activitatea, pentru că promite surprize mari pe viitor.

Şi revenind la capitol, poate că nu este sută la sută caracterul şi personalitatea personajelor pe care le-am creat eu, dar Larisa s-a apropiat cel mai mult, la fel şi cu acţiunea pe care a creat-o.

Alt amănunt important de reţinut: Capitolul ăsta NU este continuarea cărţii. E postat ca un bonus, ca un premiu pentru câştigătoare, un capitol special... îl citiţi din propria voastră curiozitate, dar este altul imediat după el, scris de mine, continuarea exactă a capitolului "Demonii" - continuarea cărţii.

Deci, repet, pentru că sigur tot o să primesc întrebări: CAPITOLUL ĂSTA NU E CONTINUAREA REALĂ A CĂRŢII.

Acestea fiind spuse, bucuraţi-vă de capitolul Larisei. :)

___________________________________________________________

Capitolul 6

Carceră de Conveniență



Dacă n-aș fi fost sigur că urma să îmi prăjească toți mușchii, m-aș fi avântat cu o plăcere diavolească spre beregata lui. Dar în situația dată, am rămas nemișcat, expirând furios pe nări și ținându-mi pumnii bine încleștați. Dumnezeule, ce dorință arzătoare aveam să-i stâlcesc moaca aia de nemernic!

El însă rămase nemișcat, așteptând un răspuns din partea mea. Răspunsul meu ar fi fost un pumn bine meritat în falcă. Dar nu puteam să fac nici asta. Sigur îmi anticipa orice mișcare bruscă. Se aștepta și el să-mi doresc să-l fac bucățele. Dar văzând că sunt suficient de deștept încât să nu fac o prostie ca asta, a lăsat garda jos, s-a ridicat și a început să se plimbe prin cameră.

-Ăsta e șantaj, am vorbit în cele din urmă.

-Trebuie să-mi folosesc toate atuurile, nu?

Vierme nenorocit. Ar fi trebuit să-l caut cu ani în urmă și să-l îngrop de viu. Dar n-am făcut-o, iar acum sunt blestemat cu el pe capul meu. Când o să ies de aici, o să-mi închid toți dușmanii într-o cușcă și-o să le dau foc! Fierbeam de furie. Știa că dacă era ceva mai important în lumea asta decât propria-mi viață, atunci acel lucru era Katherine. Da. Gândește la rece, Harry. Katherine. Ea e tot ce-ți trebuie ca să-ți înfrânezi impulsurile care tind să pună stăpânire pe tine. Nu le poți da frâu liber.

Am urmat exemplul lui Jonathan de a mă ridica în picioare și de a măsura camera în lung și-n lat. După! După ce ies de aici, o să am grijă de toți. De la primul până la ultimul. Iar până când o să ies de aici, o să mă decid care dintre ei o să fie cap de listă. Reynolds, Jonathan sau Vargon. Vargon are șanse considerabile dacă se dovedesc a fi adevărate presupunerile mele.

Dangerous Love  II. The GameUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum