soort van wedstrijd

131 6 0
                                    

Lieve, geduldig (ik gok toch meer ongeduldige) lezers van me! 

ten eerste wil ik enorm veel sorry zeggen dat ik zoo lang niet meer heb geschreven (bijna 3 maanden), maar ik zit compleet ideeloos. nu kwam er een idee in mij op en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te doen!

mijn idee is dat ik jullie de kans geef om een idee of zelfs een heel hoofdstuk (als je dat ziet zitten) te schrijven. diegene met het leukste idee/hoofdstuk word dan het volgende hoofdstuk! ik weet niet of dit iets word (of dat iemand uberhaupt reageert), maar ik waag het er op. ik heb een enorme schrijversblock. ik baal hier enorm van en kan alleen maar ideeen bedenken voor andere verhalen.

er zullen een paar kleine eisen aan zitten en die kan je op alle manieren in je voordeel laten werken!

1. het moet in de trant blijven als de verhaallijn. voorbeeld: nog een nachtmerrie/herinnering, dat ze eindelijk word en wat ze dan doet, etc.

2. de personages moeten hetzelfde blijven, maar je mag altijd een nieuw personage bedenken. als je dit doet, geef er een kleine beschrijving bij (naam, leeftijd, soort, hobby's, karakter, etc.). bedenk wat leuks!

3. scheldwoorden zijn toegestaan, zolang ze maar niet te heftig zijn (ziektes (je weet welke ik bedoel)). gebruik ze dan wel in de goede contest.

volgens mij was dat het!

ik hoop zo erg dat dit iets brengt! ik ben het eens dat een blik vanuit een ander standpunt (jullie dus) een frisse blik op mijn verhaal kan brengen en dat ik er nieuwe inspiratie uit kan halen.


dankjulliewel!! xx

the mortal Instruments - maar dan andersWhere stories live. Discover now