01 ; 104 786 likee

4.1K 250 128
                                    


♡ jeon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

jeon.jungshookk, kim_taehyungg ja 104 786 muuta

min_yoongi  🎶🎤

Näytä kaikki 547 kommenttia

_sugardaddy <33

yoon_gi93 i love u ;;

-

Hey!

Sorruin nyt sitten itsekin tekemään tällaisen :DDDd Kirja tulee pääosin koostumaan kuvista ja yksityisviesteisestä, mutta väliin tungen tekstiä jotta saadaan juonta kivasti eteenpäin. En tiiä tuleeks tätä lukee kukaa, mut ajattelin et välil ois kiva kokeilla uusii juttui ja kirjotella jotain vähän rennompaa c:

Koko kirja on mielikuvituksen avulla maalattu teos, lukuun ottamatta henkilöitä. Henkilöiden iät on kuitenkin vaihdettu.

Nyt voisin tunkea tähän pienet esittelyt henkilöistä, jotta teidän on mukavampi sitten tätä kirjaa lukea. :)

-

-Park Jimin-

Park Jimin on 16-vuotias poika, joka opiskelee yläasteen yhdeksännellä luokalla. Hän uskottelee itselleen olevansa hetero, mutta Youtubessa menestyneen rap trion 'Suga' saa pojan miettimään seksuaalisuuttaan vielä kerran uudestaan.

Ongelmia kuitenkin on kaksi; Yoongi on kuuluisa julkkis sekä Jiminillä on tyttöystävä. Tunteet tyttöystävää kohtaan ovat kuitenkin höyhenen kevyitä verrattuna siihen, mitä nuorukainen Yoongia kohtaan tuntee.

 Tunteet tyttöystävää kohtaan ovat kuitenkin höyhenen kevyitä verrattuna siihen, mitä nuorukainen Yoongia kohtaan tuntee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


-Min Yoongi-

Yoongi, esiintyjänimeltään 'Suga' on kolmen pojan muodostaman ryhmän toinen jäsen. Eräänä iltana studiolla pyöriessään hän eksyy Instagramin avulla itseään paljon nuoremman pojan tilille, ja lopulta päätyy juttelemaan tuolle. IKÄ: 20 (Kuva löytyy heti alusta)

-Kim Namjoon-

Namjoon tunnetaan Youtuben maailmasta nimellä 'RM'. Hän on ryhmän leader ja ensimmäinen jäsen. Hän tuli kaapista biseksuaalina ennen poikien läpimurtoa, ja seurusteleekin poikaystävänsä Kim Seokjinin kanssa. Hän yrittää kovasti kannustaa nuoria olemaan oma itsensä, ja omistaakin sen takia paljon ihailijoita ja arvostajia. IKÄ: 19

Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now