035 ; ihmiset nääs muuttuvat

2K 238 152
                                    

Jimin hautasi kyynelistä märät kasvonsa tyynyliinaa vasten ja antoi kaiken tulla kerralla ulos. Hän sai kiittää onneaan, että oli yksin kotona, koska muuten vanhempien huolestuneet kysymykset olisivat tehneet tilanteesta yhä tuskallisemman.

Jiminin olo oli rotkahtanut hyvästä muutamassa minuutissa tuskallisen huonoon. Nuoresta tuntui, että hän oli aivan yksin. Oman typeryytensä takia hän oli menettänyt Taehyungin, pitkaikaisimman ja rakkaimman ystävänsä ikinä. Chaeyoung vuorostaan muuttui jatkuvasti etäisemmäksi, eikä Jimin edes saanut yhteyttä tyttöön. Eron aika lähestyi, hän tiesi sen kyllä.

-

Jimin tunsi olonsa säälittäväksi, kun painoi 'valmis' nappulaa ruudun yläkulmassa. Hän oli juuri luonut uuden tilin ystävänsä stalkkaamista varten, eikä todellakaan tiennyt missä välissä hän oli muuttunut niin naurettavaksi.

Hän ajautui ensimmäiseksi Taehyungin tilille. Pojan tili oli yksityinen, ja hän oli päättänyt heittää Jiminin ulos muutaman sadan seuraajan joukosta yhden pienen riidan takia. Tosin Jimin epäili koko sotkun johtuvan kaamosmasennuksesta, koska yleensä Taehyung ei suuttunut helposti. Tai no, mistäs sen tiesi, ihmiset nääs muuttuvat.

 Tai no, mistäs sen tiesi, ihmiset nääs muuttuvat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

jeon.jungshookk ja 45 muuta

kim_taehyungg f*ck fake friends.

Näytä kaikki 14 kommenttia

jeon.jungshookk bbyyyyy <3333

-


Heii~

Ajattelin nyt tehdä tällaisen spessun kaikkien lukukertojen, kommenttien ja votejen kunniaksi. Kyseessä on siis Q&A :)

Olen siis tehnyt tämän jo kerran mun ensimmäiseen kirjaan, mutta muistaakseni siihen tuli enemmänkin kysymyksiä mulle, kuin kirjan henkilöille. Tottakai saatte nytkin esittää mulle kysymyksiä, jos siis haluatte :Dd

enivei, jos haluatte kysyä jotakin, olkaa hyvä! 😄 Voitte kysyä ihan mitä vain, vastaan kaikkiin
seuraavassa luvussa, ellei mene liian henkilökohtaiseksi. (kommentoikaa kysymys henkilön kohdalle, jolta kysymystänne kysytte)


JIMIN

YOONGI

JUNGKOOK

TAEHYUNG

NAMJOON

SEOKJIN

HOSEOK


MINÄ

Älkää antako tän flopata pls.

-peilikuvaton

Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now