fifty eight

12.1K 844 180
                                    

Bakışlarımı ondan çektiğimde bir süre yeri izlemeye koyuldum.Bunu neden yapıyordum bilmiyorum ama,ona bakınca kendimi iyi hissetmiyordum.Baş parmağı ile çenemden tutup başımı kaldırdığında muzipçe gülümsedi.

''Soruma hala cevap almış değilim?''

Bakışlarım yavaş yavaş dudaklarına kayarken bakmamak için direniyordum.Gözlerimi sıkıca kapattığımda bir süre düşünmeye çalıştım.Beni ne kadar yıpratsa da ondan ayrı kalmak istemiyordum.Belkide korkuyordum onsuz bir hayat yaşamaktan.

''Ne diyeceğim hakkında ufak bir fikrim yok Jungkook''

''Sadece eskisi gibi Sun ve Jungkook olalım istiyorum.''

Bu dediğime gülümsemiş.Belimdeki ellerini biraz daha sıkılaştırmıştı.Boynuma hafif öpücük kondurduğunda bedenim titremişti.Dudaklarını boynumdan ayırdığında bir süre yüzüme baktı.

''Eskisi gibi olmak için çabalayacağım.''

Gülümsemiş avuç içlerime yüzünü almış alaycı bir şekilde konuşmaya çalışmıştım.

''Ve çapkın Jungkook yerine tatlı Jungkook ol lütfen''

''Her zaman çapkın değil miydim?'' tek kaşını kaldırıp dediğinde kollarından ayrılmış ilerideki masada duran kahveden bir yudum almıştım.

''Öyle miydin ki?'' dememle birlikte sırıtıp yanıma gelmişti.Açıkta kalan omzuma burnunu sürttüğünde tekrar yüzüme baktı.

''Şirin bir Jungkook olmamı istersen olacağım.''

''Ama bu başbaşa olduğumuz zamanlar geçerli olur mu bilemem''

Kolumdan tutup kendine yaklaştırdığında önüme gelen saçı kulağımın arkasına doğru itti.Ayaklarım yerden kesildiğinde Jungkook'a pür dikkat bakıyordum.Yatağa doğru yavaşça bedenimi bıraktığında gülümseyip yanımda yerini aldı.Ellerimizi birbirlerine kenetlemişti.

''Seni seviyorum.''

Dudaklarını dudaklarım ile buluşturduğunda bir yandan da gülümsediğini hissedebiliyordum.Büyük ihtimalle hızlı atan kalbimi anlamış olmalıydı.Dudaklarımızı geri çektiğinde gözlerimi kapatıp içimden gelen her şeyi söyledim.

''Ben de seni seviyorum Jungkook''



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


best friend ➥jeon jungkookWhere stories live. Discover now