𝓉𝒽𝒾𝓇𝓉𝓎 𝑒𝒾𝑔𝒽𝓉

17.4K 1.1K 276
                                    


*

Bayan Yon içeriye girdiğinde kızına bakmak için odasına gitti. Jungkook'la beraber uyuduklarını gördüğünde ilk baş şaşırmış daha sonra açıkta kalan üstlerini örtmüştü. Ağlamaktan kızarmış gözlerini birkaç kez ovuşturdu ve Sun'un elindeki çerçeveyi alıp bir kaç süre baktı. Çerçeveye kocaman öpücük kondurduğunda yeni kuruyan gözyaşlarına yenileri eklendi. Tekrardan yatağın yanındaki masaya bıraktığında odasına doğru yürüdü.

Yorgun bedenini yatağa bıraktığında beraber oldukları fotoğraflara baktı bir süre.Daha sonra kapattı gözlerini sadece uyumak istiyordu.

O Sırada Jungkook hafif gözlerini araladığında kollarında uyuyan Sun'a baktı.Saçları önüne gelmesinden dolayı geriye doğru iteledi. Sun'u izlemeye başladığında arada gülümsemeden edemiyordu.Burnunun üstüne hafif öpücük kondurduğunda Sun hafif gıdıklanmış yüzünü Jungkook'un boynuna gömmüştü. 

Jungkook odaya  kıkırtısını bırakırken Sun'un yüzünü boynundan çıkarmış dudağının kenarına bu sefer öpücük kondurmuştu.

''Eğer uyanmazsan yüzünün her bir ayrıntısını öpeceğim''

Sun gülümsemiş gözlerini açmıştı.Jungkook'un yüzünü bu kadar yakından görmesiyle ilk baş utanmış daha sonra kendi yüzünü sıkmaya başlamıştı. Jungkook anlamsız bakışlar gönderirken Sun konuşmaya başladı.

''Rüyadayım öyle değil mi?''

Jungkook kocaman gülümsemiş gözlerini Sun'un gözlerinden bir saniyede olsa ayırmamıştı.Sun daha sonra panikle yataktan kalktığında Jungkook yatağa düşmüştü.

''Annem!''

Jungkook sinsice sırıttığında alaycı şekilde konuşmaya başladı.

''Gelseydi büyük ihtimal bizi böyle görüp çığlığı basardı''

Sun aynanın karşısına geçtiğinde Jungkook'u odadan çıkarmaya çalışmıştı. 

''Beni pijamalarımla gördün!''

Jungkook Sun'un bileğinden tuttuğunda boy aynanın karşısına geçip arkadan beline sımsıkı sarılıp çenesini Sun'un omzuna sabitledi.

''Her halinle güzel olduğunu göremiyor musun?''

Sun gülümsemiş her zaman hayal ettiği görüntüye doya doya bakmıştı. Daha sonra Jungkook Sun'un boynunda ona aldığı kolyeyi gördüğünde gülümsedi.

''Birde müzeye falan verecektin''

Sun ilk baş anlamamış olsa da daha sonra boynundaki kolyeden bahsettiğini fark etmesi uzun sürmemişti.

''Müzedeki adam bana daha çok yakışacağını söyledi''

Jungkook kaşlarını çattığında Sun'u ayna ve kendi arasında sıkıştırdı.

''Ne?''

Sun sinirine sinirine giderken gülümsedi.

best friend ➥jeon jungkookWhere stories live. Discover now