15.Bölüm- Vazgeçmezdin!

13.4K 635 69
                                    

Canlar yine been 😂 umarım bölümü beğenirsiniz benim içime sinerek tamamladım. Beni kovup bölüm yaz diyen canım okuyucuma da burdan
selamlar 😙 kendinize iyi bakın🌹🌹

Havin sabah uyandığında banyoya gidip güzel bir duş almaya başladı.

Şilan Rojda ve Rojin kahvaltıyı hazırlamışlardı. Herkes masaya oturunca kahvaltıya başladılar.

Siraç kızlara dönüp konuştu.
"Havin nerde kızlar?"

Şilan kahvaltıyı hazırladığında Havinin odasına onu çağırmaya gittiğinde Havin banyodaydı.

"Birazdan gelir Siraç abi hazırlanıyordu. Geç uyudu heralde"dedi Şilan.

Siraç tamam anlamında kafasını salladı. Berzan da merak etmişti Havin'in nerde kaldığını. Dün geceyi düşünerek kahvaltısını yapmaya çalıştı. Havin ona istersen o kızı kuma getir demişti. Berdel olduğu için Havin den ayrılamazdı. Karısının üstüne kuma getirecek bir insan degildi normalde. Ama şimdi diye düşündü. Şimdi hiç normal bir durum değildi.
O Lizge yi seviyordu. Havin'le olarak ona ihanet ettiğini düşünüyordu.

Eğer Lizge olmasaydı, Havin'le başka zaman tanışsa belki ona aşık olurdum diye düşündü. Güzel kızdı Havin. Tavırları hareketleri olgundu. Ama Lizge var diye geçirdi içinden. O güzel diye sevgisinden vazgeçezdi ya. Sözünü ne olursa olsun tutardı Berzan. Lizgeye seni bırakmam dediysede bırakmazdı. Bunları düşünürken kapı açıldı. Bahçede kahvaltı yaptıkları için herkes kapıdan gelene baktı. Lizge gelmişti!!

Havin ne tepki verecek diye düşündü Berzan.

Siraç ve Jiyan bu kızı hiç sevmedikleri için gözlerini devirdiler. Berzan ayağa kalktı. Lizge ye doğru yürüdü. Lizge hemen kollarını doladı sevgilisinin boynuna. Yanağına sulu bir öpücük bıraktı.
"Hoşgeldin"dedi Berzan.

"Hosbuldum sevgilim"diye yanıtladı onu Lizge.

Havin hazırlanmış merdivenlere ilerliyordu. Yukardan Lizgenin geldiğini ve kocasına nasıl sarıldığını görünce içine anlam veremediği bir hüzün çöktü. Neydi şimdi hissettiği? Saçmalama diye söylendi iç sesine. Bu onun umrunda olmamalıydı. Kafasını salladı istemsizce. Umrumda bile değil diyerek merdivenlere doğru yürüdü.

Berzan ve Lizge masaya ilerledi.

"Günaydın."dedi Lizge neşeyle.

Berzan'ın yanındaki sandalyede oturan kıza baktı. Alayla gülümsedi. Sıradan bir kızdı bu. Demek ki bununla evlenmiş diye düşündü.

"Sen Havin olmalısın tatlım. Bende Berzan'ın sevgilisi Lizge. Şimdi ordan kalkarsan iyi olur sevgilimin yanına oturucam."dedi kıza küçümser bir bakış atarak.

Masadaki herkes şaşkınlıkla
Lizge ye baktı. Masada sadece Jiyan ve Siraç taşıyordu onu. Robin sinirlendi. Bu kız hangu hakla Şilan'ı yerinden kaldırmaya çalışırdı.

Şilan sinirlendi. Ne yani abisinin sevgilisi bu muydu? Berzanda bu ani çıkışa anlam verememişti. Lizgenin arkası Havin'e dönük olduğu için onu göremedi.

Şilan sinirle konuştu.
"Kim olduğunun zerre değeri yok burasi benim evim ve nerde oturacağımı sana soracak değilim."

Robin işte benim karım be diye geçirdi içinden. İkizler ablalarının cevabıyla gurur duydular. Jiyan ve Siraç ta bıyık altından güldüler. Lizge sinirle konuştu.

"İki günde hemen senin evin olmuş. Nerde geliyor bu cesaret.?"diye sordu.

Havin Berzan'ın şaşkınlığını görünce sinirlendi. Ne diye çağırmıştı bunu? Zevksiz diye geçirdi içinden. Bu nasıl bir kızdı? Tamam dış görüşünü umrunda bile değildi Havinin biraz fazla açıktı bu kız ama onun tercihiydi. Onun takıldığı nokta davranışlarıydı. Saygısız diye söylendi içinden. Şilan cevap vermeden Havin konuştu.

Kalp Cerrahı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin