11.Bölüm

775 57 8
                                    

Yağız Hazan'ın dediği şeyle ne diyeceğini bilemedi çenesini sıvazlayıp "Hemen olucağını kim söyledi Hazan Egemen?"

"B-bu nedemek ?" dedi Hazan şaşkın bakışlarını Yağız'da gezdirirken. Yağız kıza kısa bir bakış attıktan sonra odadan çıktı.

"Bende ne zaman cevapsız bırakıp gidicek diye bekliyordum tipik Yağız Egemen" diye bağırdığında Yağız yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirdi. Yağız odasına giricekken patlayan silah sesiyle durdu. Hazan korkuyla odadan çıkarken bakışları Hazan'ı buldu.

"Hazan odaya geç!"

"Y-Yağız" dedi titreyen sesiyle.Ece panikle merdivenleri çıkarken Yağız onu kolundan tuttuğu gibi Hazan'ın odasına ittirdi.Ece Hazan'ın kolunu tutarken bir yandan panikle konuştu.

"S-sinan dışarda olabilir gitmemiş olabilir " Yağız anlamaz ifadeyle Ece'ye bakarken kafasını iki yana sallayıp odasından silahı alıp aşağı indi.

"Yağız Egemen!" diyen sesle bahçenin ortasında duran adama baktı. Bu adamı ilk defa görüyordu.

"Kimsin sen ne istiyorsun?" dediğinde Yağız'ın adamları çoktan diğer adamın etrafını sarmışlardı bile. Adam uzun boylu kumral bir tene sahipti kirli sakallarını kaşıyıp kafasını yana yatırdı.

"Beni tanımadın mı ? KARDEŞİM" dediğinde Yağız'ın mavi gözleri irice açılıp karşısında durup saçmalayan adama bakıyordu.

"Ne saçmalıyorsun sen?" dediğinde Kumral adam adımlarını biraz daha yaklaştırdı. Yağız'ın adamlarından iki kisi Yağız'ın yanina geldiginde Yağız elini kaldırıp dur işareti yaptı.

"Hazım Egemen benden hiç bahsetmedi demek ki " dedi alayla Yağız istemsizce güldü." Artık sacmalamayi kes !" dediğinde Kumral adamın sinirden çenesi kasılmıstı.

"Sen benim yerimi aldın sen benden babamı aldın bu zenginliği bu iktidarı aldın ama sıra bende artık!" dediğinde elindeki silahı Yağız'a doğrulttu.

Hazan yavaş adımlarla merdivenlerden inip kapıyı Açtı gözlerini etrafta gezdirdikten sonra gördüğü şeyle çığlığını gizleyemedi.

"Yağız!" dedinde Yağız bakışlarını Hazan'a çevirdi. Gökhan'ın adamları Hazan'a yaklaşırken Yağız bağırdı. "Ona dokunmayacaksın!" dediğinde Gökhan alayla baktı.Yağız'ın adamları diğer adamlara silah açarken Hazan acıyla çığlık attı.Yağiz yaninda ki adama "Götürün onu burdan " dediğinde Yaģız vücudunu dahada diklestirerek Gökhan'a baktı.

"Hazır mısın Yağız Egemen her şeyini alıcam iktidarını alicam belki ..." kafasıyla Hazan'ı işaret edip alayla konuştu. "Onu bile" dediğinde Yağız ani bir hareketle Gökhan'ın elinde ki silahı yere attı.Gokhan bu anı hareketle şaşırsada toparlanıp yumruk atmaya başladı.Hazan korumaların elinden kurtulup onların yanina geldiğinde ikisini ayırmaya çalıştı.Yağız silahı eline alıp Gökhan'a tuttuğunda Hazan titrek sesiyle konuştu.

"Yapma Yağız yalvaririm"

"Karışma sen!" dediğinde bir an bile bakışlarını Gökhan'dan çekmiyordu.Gokhan kaşlarını havaya kaldırıp Yağız'ı sinirlendirmek istercesine

"Yap Yağız yap ! Katilsin sonuçta"

"Yağız katıl değil !" dedi Hazan gözlerini Yağız'dan ayırmayarak. Yağız yandan bir bakış attı Hazan'a Gökhan bunu fırsat bilerek Yağız'a yumruk attığında artık silah onun elindeydi.

"Yağız!"

"Hazan git artık!" dediğinde Gökhan bakışlarını Yağız'dan ayırmadan silahı Hazan'a doğrulttu.

Hayat-ı OlmazımWhere stories live. Discover now