28

111 8 3
                                    

Pohled Kačky

Konečně sedím v autě a jedu domů za tátou. Zastavili jsme před domem, já si rychle vzala tašku a běžela domů. Odemkla jsem, tašku odhodila a šla hledat tátu. Našla jsem ho v ložnici, ještě spal. Skončila jsem za ním a vzbudila ho. Když jsi mě všiml, hned mě vtáhl do obětí. Leželi jsme spolu v obětí.

Petr- Jak jsi se měla ?

Já- Že už mě k ní nepustíš ?

Petr- Zlatoo, já se budu snažit dělat všechno, aby jsi k ní už nejela.

Řekl a dal mi pusu do vlasů.

Petr- Co kdyby jsme si dneska udělali spolu hezký den ?

Já- Jooo.

Řekla jsem a vstala. Koukla jsem se na hodiny a lekla jsem se. Mám dělat snídani. Rychle jsem vstala a šla připravit snídani. Do kuchyně přišel táta a koukal na mě nechápavým pohledem. Nakonec si sedl a společně jsme se nasnídali. Vstala jsem a šla umýt nádobí. Myla jsem nádobí a táta mi položil ruku na rameno. Cukla jsem sebou a otočila se.

Petr- Zlatíčko ? Co to děláš ?

Já- Já- já...

Určitě jsem to umyla špatně a teď bude na mě naštvaný. Rychle jsem se otočila a snažila se poznat, co jsem špatně umyla.

Petr- Pojď si sednout.

Řekl a vedl mě ke gauči. Sedla jsem si a táta mi přinesl skleničku s vodou. Napila jsem se a skleničku položila na stůl.

Petr- Proč si tak vystresovaná ?

Já- Natka chtěla, aby bylo všechno bezchybně a tak.

Petr- Už k ní nikdy nepojedeš. A teď se běž převlíct, pojedeme na výlet.

Přikývla jsem a šla se převlíct. Vzala jsem si kraťasy s vysokým pasem a černý tričko, který jsem zastrkala za kraťasi. Vlasy jsem si nechala rozpuštěný a šla se obout. Nasedli jsme do auta  a jely, pro mě neznámo kam. Zastavili jsme před obchoďákem.

Já- A co tady ?

Petr- Jsem myslel že by jsme mohli zajít do kina.

Přikývla jsem a vystoupila. Cestou do kina nás zastavilo několik fanoušků. Táta šel koupit lístky a já pití a popcorn. Vešli jsme do sálu a sedli si na svá místa. Film začal a mi se začali dívat. Byl to horor. Hrozně jsem se bála a tiskla se k tátovi, který mi dal ruce kolem ramen a smál se mi. Když film skončil šli jsme zase k autu. Nasedli jsme a vyjeli. Cestou jsme se stavili ještě na pizzu. Dala jsem si šunkovou a táta sýrovou. Snědla jsem půlku pizzi a už nemohla. Táta dojedl svojí pizzu, zaplatil a jeli jsme domů. Dnešek jsem si hrozně užila.

Petr Lexa/Natálie KotkováKde žijí příběhy. Začni objevovat