22

120 11 5
                                    

Pohled Kačky

Tři dny. Tři dny už jsem nic nesnědla. Trošku jsem zhubla a je to už i trošku vidět. Jídlo si vždycky nosím do pokoje kde ho vyhodim, takže táta nic neví. Dneska jdu s Ondrou ven, vstala jsem a šla se prevlíct.
Vzala jsem si:

Šla jsem do koupelny a udělala ranní hygienu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Šla jsem do koupelny a udělala ranní hygienu. V kuchyni jsem si nalila vodu  kterou jsem vypila. Táta byl ve studiu, takže je to v pohodě.  S Ondrou máme sraz v půl desátý v parku. V devět jsem vyrazila do parku. Přišla jsem tam za pět minut půl a Ondra už tam  byl. 

Já- Ahoj Ondro.

Řekla jsem a skočila mu do náruče.

Ondra- Ahoj.

Řekl a zasmál se, ale z ničeho nic se přestal smát.

Já- Co je?

Ondra- Kačko ty seš čím dál tím víc hubenější !

Vypadal naštvaně.

Já- To se ti jenom zdá.

Usmála jsem se.

Ondra- V tom případě tě zvu na oběd.

Já- A-ale to není nutný, hlavně já budu muset jít domů.

Řekla jsem váhavě a začala couvat k odchodu. Ondra si povzdychl a se skloněnou hlavou odešel. Byl smutný. To poznám, ale já jíst nechci. Jsem tlustá. Šla jsem pomalu domů, cestou mi bylo hrozně špatně. Sedla jsem si na lavičku a vzala mobil.  Skoušela jsem zavolat  tátovi, ale ten to nebral. Ještě jsem skoušela zavolat Ondrovi, ale ten to taky nebral. Mobil jsem uklidila a šla pomalu domů. Jenže se mi zatočila hlava. Cítila jsem pád a pak viděla jen tmu.

Pohled Natky

Od rozchodu s Petrem to už je hodně dlouho. Chybí mi Petr s Kačkou. Ano i s Kačkou. Asi jsem to tenkrát přehnala. Šla jsem parkem domů, když v tom jsem uviděla na zemi dívku v bezvědomí.  Přiběhla jsem k ní a zavolala záchranku. Napadlo mě jestli nemá v kabelce někde její jméno. Vzala jsem její kabelku a vindala jsem její peněženku. Našla jsem občanku a koukla se na jméno. Když jsem si ho přečetla, celá jsem stuhla. Zrovna přijela záchranka a Kačku naložili. Jela jsem s nimi.  Furt jsem tomu nemohla uvěřit, že je to moje dcera. Je hrozně krásná a má  stejné oči jako Petr. V nemocnici ji někam odvezli a já čekala na chodbě. Teď tu byl ten nejtěžší úkol. Zavolat Petrovi. Vzala jsem mobil a vytočila Petra.

Petr- Lexa, prosím? 

Natka- P-petře ?

Petr- Naty ?

Natka- P-petře přijeď do nemocnice.

Petr- Proč?

Natka- Je tu Kačka.

Petr- V jaký jste nemocnici?

Natka- V (něco si vymyslete 😂😂😂)

Petr- Za chvili jsem tam.

Petr Lexa/Natálie KotkováKde žijí příběhy. Začni objevovat