4.

255 13 4
                                    

O přestávce se k naší lavici hned všichni nahrnuli, aš na jednoho kluka. Zeptala jsem se Sáry jak  jmenuje a ta mi řekla že se jmenuje Honza.

Po škole

Šla jsem na metro, když v tom sem viděla před sebou jak jde Honza. Doběhla jsem ho a začala se snim bavit.

(J-já) (H-Honza)

J- Ahoj.
H- Čau.
J- Jsem Kačka. Ty?
H- Honza.

Začali jsme si povídat á zjistila jsem že bydlíme ve stejné ulici. Dojeli jsme metrem do ulice kde bydlíme. Dali jsme si eště navzájem telefonní čísla a každej sme šli k sobě domů. Když jsem přišla domů zjistila jsem že mamka uš je doma. Hned se mě začali vyptávat jakej byl první den v nové škole atd. Šla jsem do pokoje a napsala Honzovi jestli nechce jít na chvilku ven. Přiznávám trošku se mi líbí. Po chvilce napsal že klidně a že si dáme sraz v parku za půl hodiny. Šla sem se nalíčit, učesat a převlíct.
Vzala jsem si:

Do kabelky jsem si dala klíče mobil a peněženku

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Do kabelky jsem si dala klíče mobil a peněženku. Řekla sem rodičům že jdu ven s kamarádkou, nemusejí vědět že jdu s klukem co se mi líbí.

V parku uš čekal Honza. Pozdravili jsme se a domluvili že jsi dojdem do starbucku na kafe. Ve starbucku jsme si každý objednal a chtěla jsem zaplatit, jenže Honza mě předbéhl a zaplatil za nás oba. Chtěla sem mu ty peníze dát ale nevzal jsi je. Sešli jsme si v parku na lavičku a povídali jsi. V 18:00 uš jsem musela domů. Rozloučili jsme se a každej šel k sobě domů. Hned jak sem přišla domů jsi mě Petr zavolal do obýváku.

J- Ahoj tati.
P- Ahoj.
J- Co si potřeboval?
P- Kdo byl ten kluk ? Řekl á zasmál se.
J- Kamarád.

Řekla jsem a šla se do pokoje převléknout. Převlíkla jsem se a lehla si na postel. Zapílal mi mobil a zjistila jsem že mi Honza poslal na fecebooku žádost  o přátelství. S radostí jsem ji přijmula. Odložila jsem si mobil a šla se vysprchovat. Oblékla jsem do dlouhého trička a kraťásku a šla spát. Ráno jsem nešla do školy, jela jsem s mamkou mamkou na rovnátka. Když jsme jeli domů od zubaře zapípal mi mobil. Byl to Honza, ptal jse proč jsem nebyla ve škole. Napsala jsem mu že sem byla u zubaře a jestli nechce zajít v 17:00 ven. Napsal že by sme mohli, že se sejdem v parku.

V parku

Za 10 minut 17:00 jsem vyšla do parku. Když jsem tam přišla Honza uš tam byl. Sedli sme si na lavičku a povídali jsme si. Najednou se ke mě začal naklánět a já zpanikařila. Cítila jsem jak se naše rty spojili. Po chvilce se odtáhl a zeptal se:

Honza- Vím že se neznáme dlouho, ale budeš mojí holkou ?
J- Ano.

Řekla jsem a políbila jsem ho. Uš sem musela domů. Před bytem jsme se rozloučili a políbili se na rozloučenou.

Když jsem přišla domů Petr i Natka byli doma.

(J-já) (P-Petr) (N-Natka)

J- Ahoj.
P,N - Ahoj.
P- Nějaká  veselá. Zasmál se Petr.
J- Chtěla bych vám něco říct.
P- Povídej.
J- Našla sem si kluka. Při vzpomínce na Honzu jsem se musela usmát.
P-

Petr Lexa/Natálie KotkováKde žijí příběhy. Začni objevovat