poklonček za čitatelje

56 6 37
                                    

#Dolen

Otvorite jedno poglavlje, a u njemu vas danas čekaju čak DVA kretena! Pa nije li to jednostavno predivno? Kada ste prijatelj s banana burekom nikad ne znate gdje ćete završiti. I tako eto mene, Soba boljega od Rudolpha, ovdje u ovoj knjizi sa zadatkom da danas pomognem svojoj kolegici Dorotei isprati mozak vama. To bi trebalo bit' zabavno. Krenimo, hoćemo li, 'bananice'? Naravno da hoćemo!

Ovo je cirkus u kojem starra jedna i jedina Dorotea milka oreo, a danas u njemu guest starram ja, spaljeni gavran Alen. Kako je divno biti okružen ljudima koji te vole, nije li tako Dora? Pretpostavljam da se sada lupa po glavi i koluta okicama, ali to je normalno. Ne zamjeram, zlato.

Što ćemo danas raditi i što ćemo vas danas naučiti? Hmm, poprilično sam siguran da je odgovor i na jedno i na drugo ništa. Danas obavljamo još jedan u nizu tagova koje Dorotea radi kad joj je dosadno. Radimo BFF tag, fensi, a čija smo pitanja osobno izmislili mi. Koja nadprosječna inteligencija i bolesno ispodprosječna glupost!

INFORMACIJE: Tag ima 43 pitanja, tako da će biti poprilično dugo. Nas je dvoje, tako da će biti još duže. Uvijek ide pitanje, Dorotein pa moj odgovor, bc ladies first. (Koji sam ja klavir majke ti to nema nigdje.) Pitanja ćemo označiti brojkama (1-43), Dorine odgovore velikim slovom D te Alenove ili vam moje odgovore velikim slovom A. Nakon slova D i A ide dvotočka pa onda odgovor. Kao što je ovo bila uvodna, tako će na kraju biti i odjavna zgoda.

Let's go idemo, krenimo sad svi!

1. Do koje ste godine vjerovali u zubić vilu, zeku i djedicu?

D: Od Pet legendi (ako ste skužili ovaj reference nije uopće tužno, crtići su zakon!) ne vjerujem od 10 godine, ja brijem. Otkad sam imala „ozbiljan" razgovor s tatom, mislim prije mi je brat rekao, nego što je on, ali njemu nisam vjerovala iz očitih razloga. Ja, na primjer, puštam svoju sestru da i dalje živi taj san i da dalje vjeruje u to sve. Bila bi glupa da joj oduzmem tako na prvi pogled glupu i bezazlenu stvar, ali čim djecu lišite toga ona se više ne mogu držati za ništa i realnost ih polako počinje apsorbirati. Želim da moja sestra što duže bude dijete jer kasnije neće imati priliku, neće moći vratiti djetinjstvo koje je izgubila ma koliko god se trudila.

A: Uistinu lijepo sročeno, Dorotea. Nije ni čudo što se pola watta ugleda na tebe. A sada, odgovor na pitanje: Hmm, vjerojatno u vrijeme kad smo se selili treći, i ja se nadam zadnji put. Bio je to drugi razred, dakle s osam. Vidio sam jedno veče kako majka hoda po sobi i stavlja ona čokoladna jajca i zečiće po ormarima, i onda se pravila glupa af kad sam je skužio. Da, bile su to krasne godine. I gdje sam sada sedam godina poslije? – u istoj pripizdini samo što sam u srednjoj koja je barem onako 50-ak puta gora od drugog razreda. No dobro, ponosan sam na sebe da sam i do tud dogurao. Poznavajući dotične članove obitelji, ja sam već predsjednik naspram njima. O tom potom.

2. Pišete li špicericom ili olovkom?

D: Hm, hm, hm težak izbor, ali kemijska haha. Ne znam kad pišem s njom me manje boli ruka i to i lakše mi je s njome pisati.Dorotea... ovo nije odgovor na to pitanje. Aham... da... fakat.. Žao mi je. Olovka, ona siva sa crnim točkicama onim, mislim koristila sam se ja i sa špicericama, ali ono, olovka je olovka.

A: Definitivno olovkom. Nikad nisam imao neku simpatiju prema špicerici. Mislim, nemojte me krivo shvatiti, lijepo je što je tada sve onako usko i lijepo, ali jednostavno mi je draža olovka. Još se sjećam kad smo se u vrtiću natezali za olovke, a sad ono, ima ih petero ljudi u generaciji. No da, olovke.

3. Razmišljate li o tetovažama i/ili pirsinzima te ako da, gdje?

D: Gledam ja ovo pitanje već sat vremena i nalazim načine kako da ne odgovorim na to pitanje. I što je najgluplje ovo pitanje sam ja izmislila i pitala nas dvoje. Evo ti ga na sad, Lucia! Nalijepi si moju egocentričnost mačku o rep. Razmišljala sam o tome dvoje, ali mislim da bi si prije stavila pirsing nego napravila tetovažu. Stavila bi ih na uši, obrvu i usnicu, nos najvjerojatnije ne bi dirala. A ako bi radila tetovažu, bila bi neka manja i bilo bi tako lijepo da bude u bijeloj boji., to bi me ono oduševilo!

Zla Randoom KnjigaWhere stories live. Discover now