zle činjenice

83 13 108
                                    

Pa ne znam kako ste vi zamislili ovo poglavlje ( ovako sigurne niste ) , ali moja ideja je bila da nabacam par ono khm oko 50 khm nebitnih možda zanimljivih činjenica o sebi.
Pa započnimo!

1. Otkad sam u srednjoj dosta često mi se događa da se obučem skroz u crno, ali ne u stilu kao : ,, ja sam emo i ono nez mrzim život i slušam te neke tamo bendove" , niti u stilu : ,, u sad ću bit tako cool jer izgledam kao da idem na sprovod ili ne, još bolje, jer izgledam kao smrt. " , nego zato što se jednostavno dogodi.
Onak mala je šansa da se ne dogodi jer su mi svi tajice crne, jer su mi najugodniji hoodiji crni, jer nosim skoro svaki dan crne čizme ( ne ono one zimske, ali kao one stylish na malu peticu, ali onu četvrstastu, ne onu čaplja petu. )
Mislim ovaj cijeli tjedan sam nosila one tenke boje breskve, no kada uzmemo općenito moj boravak u srednjoj i broj mojih crnih dana dobimo jednu veliku brojku.

2. Znate one klasične jutarnje osobe koje se bude s pticama i pjevuše poznato-nepoznate stihove dok ste vi u to vrijeme i dalje mrtvi, mislim spavate, ali ne sudjelujete aktivno u svom životu.
Mislim kužite na kaj mislim?
Uglavnom ja iako nisam jutarnji tip osobe ( doslovno sam noćna ptica koja se ubija iz dana u dan i onda kada imam priliku spavati vikendom, probude me oko 8 ujutro. ) , ali kada se preko tjedna probudim i razbudim doslovno sjajim, blještim.
Mislim iako izgledam mrtvo-ozbiljno u mom tijelu je jedan veliki entuzijazam koji samo čeka trenutak da eksplodira i izađe van.
Tako je npr. naša susjeda koja tehnički nije naša susjeda, ali je ajmo reći kao prijateljica mojih staraca bila ono kako možeš.
Dap, nisam ni sama sigurna zašto i kako mogu.

3. Prošli tjedan ili prije 2 tjedna ( uf, nekad ono izgubim skroz pojam o vremenu i kad se što dogodilo) sam se ošišala i to nije bilo podrezivanje i skraćivanje vrhova kako je trebalo biti jer se ja jednostavno tako ne šišam.
Ja puštam ili režem i tako sam imala tri velika šišanja : u prvom osnovne, šestom osnovne i sad prvom srednje.
Imala sam kosu do pola leđa možda je bila čak malo i duža i skratila sam ju do ramena.
Naravno prvo me frizerka gledala u stilu : Jesi li zaista sigurna da to želiš? To je velika promjena.
A ja onak u sebi : Želim se ošišat već mjesecima
Mislim da se moja intenzivna želja javila malo prije ljeta.
I mogu reći da se otkad sam se ošišala osjećam malo samopouzdanije i ljepše, nego kad sam imala dužu kosu i ljudi su mi rekli da mi sada kosa izgleda zdravije i da mi baš super stoji.
I mislim da je to jedan od mojih prvih "projekata" s mojom kosom jer sam dobila dopuštenje od staraca za pramenove ( bila sam inspirirana maminom novom frizurom haha ) i na ljeto mislim koristit one šampone koji ti bojaju kosu.
Doslovno to staviš i ono nakon par pranja ode, jedino nisam sigurna koju boju bi uzela- najvjerojatnije crvenu jer koliko god ja govorim da je to ono klišej nad klišejima mislim da bi mi s obzirom na moju boju kose i očiju i to dobro i stajalo.

4. U moj razred ide cura koja zna slovački to jest polu-Slovakinja je i znamo tko se definitivno druži s njom.
Zezam se samo, ja i ona baš ne pričamo.
Mislim da nikad nismo progovorile ni riječi, čovječe.

5. Učila sam kineski i prošla tečaj s odličnim uspijehom, ali ako me zatražite da vam pričam na kineskom, neću

6. Išla sam na karate - najgorih par mjeseci mog života, j.k.
Mislim ne šalim se u vezi onog da sam išla na karate ( jer fakat jesam ) nego u vezi ovog s najgorim mjesecima mojeg života.
Mislim sigurno mi to nisu bili najbolji mjeseci života, ali nisu ni ostavili toliko veliku traumu na moj život.

7. Nikad nisam slomila ruku, nogu ili bilokoju kost u mom tijelu.
Ali sam zato imala mononukleozu i navodno skoro umrla, opekline prvog i drugog stupnja zbog juhe koja je završila slučajno po mom krilu, natukla ruku ( 2 puta ) i palac plus da ne spominjemo sve upale mišića koje sam zadobila od vađenja krumpira, slaganja drva, badmintona i itd.

Zla Randoom KnjigaWhere stories live. Discover now