18. Kapitola

112 4 0
                                    

Pohled Alexe:
No ty vole jeden týpek postřelil ségru. Spadla na zem a byla v bezvědomí. Všichni piráti už utekli a k nám se pořád blížila policie. V tu chvíli se všechno stalo tak rychle že jsem netušil co mám dělat jestli tam Amy nechat a nebo ji vzít což by nám zabralo dvakrát tolik času. Rozhodl jsem se pro tu horší možnost a to nechat jim moji sestřičku. ,,Jedeme, dělejte!" Zařval jsem a nasedl do auta. Dan a Adam sice neradi ale taky od Amy odešli.

Jen jsem se koukl do zpětného zrcátka, Dan jel přímo za námi a policie se zastavila u Amy a už jí obklopovali policajti.
,,Proč si jí tam nechal?" Řekne vyčítavě Adam.
,,Neměl jsem na výběr buď dostanou jenom jednoho z nám a nebo rovnou čtyři" odvětím s nezájmem. ,,A stejně už od mala jsem Amy učil že nikdy nic o nás neví."
,,Takže si myslíš že až jí budou vyslýchat tak nic neřekne?"
,,Jo vždyť ji znáš umí se o sebe postarat"
,,No dobře, ale musíme jí pomoct. Přece jí tam nenecháme" řekne histericky a já posmutním. Adam si toho všimne a hned mě začne vyslýchat.
,,Alexi ty nevíš jak dostat Amy zpátky že?"
,,No asi ne, ale určitě na něco přijdu teď mě víc trápí to že jsem jako bratr totálně zklamal" řeknu smutně a málem nevyberu zatáčku.
,,Sakra Alexi zpamatuj se, ale teď se hlavně soustřeď na řízení. Je lepší mít bratra, který zklamal než mrtvýho bratra." Zařve na mě Adam.
,,Jo dobrý už jsem snad v pohodě." Řeknu jednoduše přesto že jsem strašně ve stresu.

Doma všechno oznámíme ostatním a všichni se s tím těžce vyrovnávají. Tady totiž nejde jen o to jestli jí budou vyslýchat, ale hlavně o to jestli to přežije.

Už uběhli 3 dny tudíž je dneska čtvrtek a od pondělí o ní nic nevím. Možná jí teď právě vyslýchají, možná jim už řekla kde bydlíme a teď sem právě jedou a nebo je už mrtvá. Bojím se že když se vrátí tak mě nebude chtít ani vidět. Prostě jsem zklamal jak ji tak i sebe.

Slečna MafiánHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin