3. Kapitola

261 5 0
                                    

Ale ne jenom tak trénovat bylo to takový moje hobby že jsem si zapla nějakou hudbu nejčastěji tuhle⬆ a začala dělat postoje, kopy a údery do rytmu, plus jsem to kombinovala s tančením. No a to mi zabralo asi hodinu. Když už jsem nemohla tak jsem se rozhodla jít na oběd dnes vařil Kuba díky bohu že vařit umí.

Oběd se dal bylo rizoto. Po obědě jsem šla za Danem kterej už na mě netrpělivě čekal.

,,Kde seš tak dlouho počítal jsme s tím že přijdeš hned po obědě a už je půl 2."
,,Sorry no, a uklidni se neřekl jsi mi čas tak teď nestresuj!" Řekla jsem klidně.

Chvilku jsme probírali údery a kopy co dělám špatně, když přiběhl Sebastian.
,,Rychle pojďte, Fred už půjde na to máme ho na sluchátkách a na kameře to si přece nesmíte nechat ujít" jenom jsme se s Danem na sebe podívali a už jsme valili do          kamerové místnosti. Ano máme kamerovou místnost hodně originální co? No abych ji tak trochu popsala máme tam asi šest počítačů a uprostřed nich je velká televize na které se nám promítá vše z kamery na Fredově obleku takže vidíme to co vidí on. A taky tam máme repráky takže i slyšíme všechno co on. No a na dalších počítačích sedí analytici a hackeři kteří nám tuhle podívanou zajišťují. A ještě malá drobnost že tam máme jeden mikrofon kterým si povídáme s Fredem.

Když jsme tam došli místnost byla tak z půlky plná protože nás momentálně bylo 10 ostatní buď neměli čas a nebo byli na misi. Brácha kupodivu seděl u mikrofonu a radil Fredovi. Blonďák Mike seděl u jednoho počítače a černovlasí Sam u druhého na dalších počítačích byli nějaké souřadnice.

,,Tak jo, mise ,Stalker, začíná. Frede můžeš jít" zahájil misi Alex. Na obrazovce jsme sledovali jak jde do banky potom k přepážce říct paní ať mu přivede šéfa a už to bylo v plném proudu. Šel se podívat na hlavní spouštěč a pak pořádal šéfa, jestli by mu by se mohl podívat do trezoru, aby skontroloval bezpečnostní systém.

To všechno zabralo asi hodinu, pak Fred vyšel z banky a tam jsme ho přestali sledovat a všichni odešli aniž by vypnuli kameru a to mě nedalo. Tak jsem se tam vrátila nikdo tam nebyl a byla tam jediné světlo vycházelo z velké obrazovky.

Sedla jsem si na židli a sledovala co Fred dělá. Šel normálně po ulici směrem k našemu skladu ale těsně před ním zatočil do prava vůbec jsem nechápala kam jde a pak jsem to uviděla...

Slečna MafiánWhere stories live. Discover now