4. Kapitola

211 4 0
                                    

Stál v temné uličce asi pět minut než za ním dorazili nějaký týpci, které jsem už někde viděla. Ale toto všechno by tak nevadilo až na to že jim řekl celej náš plán na vykradení banky.

Seděla jsem tam jak opařená. On nás zradil. Jak to mohl udělat? Ptala jsem se sama sebe. Musím to okamžitě říct Alexovi. Hned jsem se rozběhla do společenské místnosti kde skoro všichni byli. Vběhla jsem tam a zakřičela.
,,Fred nás zradil" ostatní se na mě krátce podívali a začali se smát.
,,Co je? Je to pravda" křičela jsem na ně.
,,Co blbneš Amy je to absurdní Fred by tohle nikdy neudělal." Zašklebil se Mike ale v tom už přišel Fred a všichni se k němu sbírali ze všech stran a gratulovali mu že to bylo skvělí, teda až na Alexe který seděl opodál a vraždil mě pohledem.

Šlo na něm vidět že neví jestli je ta moje historka pravdivá nebo ne, tak jsme tam na sebe chvilku koukali až se zvedl a s naštvaným výrazem šel ke mě. Trochu jsem se ho bála, protože tenhle výraz moc dobře znám a nevěstí nic dobrého tak jsem trochu couvla, ale to už mě Alex chytl za ruku a doslova mě odtáhl z místnosti.

Přešel se mnou do jeho pokoje a spustil...
,,Seš normální, co si myslíš že děláš chceš aby se na nás tady všichni vysrali jen protože sis tady něco vymyslela na Freda?"
,,Prosím Alexi věř mi" řekla jsem smutně.
,,Ne, uvědom si že by si mohla ohrozit celou misi. A taky vím proč si to řekla" odmlčel se a já se na něj podívala s nechápavím výrazem. Až si mě dostatečně prohlédl tak pokračoval.
,,Je mi to jasný vždyť šlo vždycky vidět že ho nemáš ráda a chceš ho dostat pryč"
,,Dobře nevěříš mi, tak pojď půjdeme se kouknout na záznamy z kamery." Chytla jsem ho a i přes jeho protesty se nakonec nechal.

Když jsme byli u vchodu ke kamerám vycházel z tama zrovna Fred. Hned jsem se zděsila a přiběhla k počítači. Bohužel se stalo přesně co sem si myslela vymazal historii od toho co vyšel z banky.

Sakra teď je všechno v háji, brácha mi už nikdy nebude věřit a přitom nám Fred podělá celou akci. A já jediná vím co se stalo a myslím že mě Alex na tu misi nepustí. Co budu dělat!

Začala jsem panikařit v tom přišel Alex a s nezájmem mě sledoval co dělám. Seděla jsem jen tak na židli a koukala do stolu.
,,Tak co jsi mi chtěla ukázat" vyrušil mě Alex z přemýšlení.
,,Hmm... ale nic. To už je stejně jedno vím že by si mi nevěřil" řekla jsem v rychlosti a hned jsem odběhla. Musím najít Adama ten jedinej mi bude věřit... teda doufám.

Po chvíli hledání jsem si vzpomněla že odešel si něco zařídit. Tak jsem se mu rozhodla zavolat. (Amy bude napsaný normálně a Adam tučně)

,,Ahojky Amy"
,,Čau zlato, hele musíš mi pomoct"
,,Co se stalo?"
,,No víš... Fred nás zradil"
,,Co to kecáš? To je blbost vždyť Fred to s tvým bráchou zakládal."
,,Já vím pořád tomu nemůžu uvěřit ale viděla jsem ho jak říkal náš plán nějakým chlápkům"
,,Dobře Amy věřím ti, ale prosím neudělej žádnou volovinu ano? A myslím že bude lepší když na tu misi nepůjdeš"
,,Co? To myslíš jako vážně proč mi to zakazuješ na to nemáš právo já tam půjdu i kdybych to znamenalo že se mnou už nikdy nepromluvíš." S tímhle koncem jsem to ukončila.

Slečna MafiánOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz