04. Νέες γνωριμίες (Μαρία)

1.5K 92 7
                                    

Maria's POV

Χθες πήγα με τα κορίτσια για να αγοράσουμε φορέματα για το χορό και πράγματα για τη διακόσμηση μιας και είχα αναλάβει με την Αναστασία ένα μέρος της.

Σήμερα ξύπνησα με αρκετή όρεξη αν και έχω αρκετή δουλειά . Τη διακόσμηση για τον χορό, τη πρόβα με τα παιδιά για το μουσικό πρόγραμμα και την εξάσκηση με τα κορίτσια. Ετοιμάστηκα, έφαγα πρωινό και φύγαμε για το σχολείο με την Αναστασία λίγο νωρίτερα από την Αγλαΐα και την Ελισάβετ επειδή θέλαμε να τακτοποιήσουμε κάποια θέματα με τη διακόσμηση (ξέρω σας έχω πρήξει με αυτή τη διακόσμηση αλλά...). Μετά από κανά τέταρτο ήρθανε και οι άλλες. Το μάθημα άρχισε και μπήκαμε στις τάξεις μας.

Όταν το μάθημα τελείωσε πήγα να διακοσμήσω τον χορό της γιορτής για τον χορό. Ευτυχώς η πρόβα  με τα παιδιά για τη μουσική ακυρώθηκε. Κρεμούσα μερικά αστέρια στην οροφή όταν ένα από αυτά γλίστρησε από τα χέρια μου και έπεσε στο κεφάλι ενός όμορφου μαθητή. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Κατέβηκα γρήγορα από τη σκάλα και τον πλησίασα για να δω αν είναι καλά.

Μ(αρία): Είσαι καλά; Χτύπησες;

??: Εμμ... Ναι καλά είμαι...

Μ: Χίλια συγγνώμη! Δεν το ήθελα απλά μου γλίστρησε και... ( Είπα χωρίς να πάρω ανάσα )

??: Ηρέμησε, δεν πειράζει είμαι καλά! Είπε και μου έπιασε τον ώμο.( Ευτυχώς πρόλαβα να ελέγξω τον εαυτό μου πριν με πάρουν χαμπάρι.)

Μ: Σίγουρα;

??: Ναι! Είμαι ο Liam.

Μ: Ε Μαρία, χάρηκα!

L: Είσαι καινούρια στο σχολείο γιατί δε σε έχω ξαναδεί;

Μ: Εεε... Ναι ήρθα φέτος με κάποιες φίλες μου.

L: Μάλιστα...( Είπε με ένα πονηρό χαμόγελο ) και έχεις αναλάβει τη διακόσμηση;

Μ: Ναι!

L: Ωραία θα τα λέμε συχνά!

Τώρα που τον παρατηρώ είναι όμορφος, πολύ όμορφος! Τέλος πάντων συνεχίσαμε μαζί το στολισμό τη αίθουσας και μου έλεγε όλη την ώρα ανέκδοτα και διάφορα πράγματα για το σχολείο. Γελούσα συνέχεια με κάθε τι που έλεγε.

L: Έχεις πολύ ωραίο χαμόγελο! Μου είπε μόλις σταματήσαμε να χαζογελάμε και με πλησίασε.

Μ: Εμμ... Ευχαριστώ...(Είπα κάπως αμήχανα λόγο της απόστασης μας. Πήρα και το τελευταίο αστέρι και το κρέμασα μαζί με τα άλλα για να αποφύγω τα καστανά του μάτια.)

Μ: Τελειώσαμε! Είπα καθώς η ώρα είχε πάει ήδη 5.40. Όλοι όσοι βοηθούσαν είχαν φύγει και είμασταν μόνοι.

L: Θέλεις να πάμε μια βόλτα στο πάρκο και να φάμε και κάτι;

Μ: Ναι, για λίγο όμως γιατί έχω δουλειά στις 19.00!

L: Οκ θα είμαστε πίσω στις 18.45 για να ετοιμαστείς!

Μ: Εντάξει πάμε!

Πήγαμε αρχικά να φάμε κάτι γιατί πεινούσαμε πολύ και οι δυο μας και μετά για μια βόλτα στο πάρκο. Αυτό το παιδί πραγματικά δε σταμάτησε να λέει αστεία!

Μ: Αμάν ρε Liam! Σταμάτα επιτέλους, θέλω να φάω!

L: Μα έχεις πολύ ωραίο χαμόγελο...

Μ: Ευχαριστώ, αλλά θέλω να φάω!

L: Καλά...

Στις 18.45 το απόγευμα ο Liam με άφησε στο σπίτι.

L: Λοιπόν 18.45 η ώρα...

Μ: Ναι. Πέρασα πολύ ωραία! Ευχαριστώ!

L: Και εγώ! Να το ξανακάνουμε καμιά μέρα...!

Μ: Θα το έχω υπ' όψιν μου...

Μπήκα στο σπίτι όπου με περίμενα τα κορίτσια. Τους είπα όλα όσα έγιναν και μετά αρχίσαμε την εξάσκηση. Στις 20.30 τελειώσαμε. Αργότερα είδαμε ταινία με τα κορίτσια. Στις 23.20 αφού τελείωσε η ταινία πήγα για ύπνο. Καθώς άκουγα μουσική έρχεται μήνυμα από τον Liam: Καληνύχτα όμορφη! XD. Του απάντησα και έπειτα κοιμήθηκα: Καληνύχτα και σε σένα! :D

Για ποιο πράγμα είχαν εξάσκηση τα κορίτσια και τι εννοεί η Μαρία με το “ευτυχώς πρόλαβα να ελέγξω τον εαυτό μου πριν με πάρουν χαμπάρι” ;;; Θα τα μάθετε όλα (η σχεδόν όλα) σε λίγα κεφάλαια... ;)

Irresistible (Fan Fiction - One Direction)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon