Anunț

572 13 9
                                    

Heyyyy!!!!!!

Urăsc introducerile și nici nu mă pricep la ele, așa că o să trec direct la subiect. :)

So...

Mâine e majoratul lui 2000!

(DAMN cum a sunat asta 😂)

Vreau să spun că 2017 a fost un an minunat pentru mine.

Am făcut lucruri noi, mi-am făcut mulți prieteni și am învățat cum să fac față anumitor momente și să mă descurc orice ar fi.

Cu alte cuvinte... Anul ăsta m-am schimbat mult

Și pot spune că faptul că am descoperit această minunată lume virtuală numită Wattpad e tot o realizare. Când am început să scriu, nu m-am gândit că voi face atâția urmăritori și vor fi atât de multe persoane care să-mi citească lucrările.

Deci vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul din acest an.

Acum... Despre 2018

Vreau să vă anunț că 2018 va fi un an foarte încărcat pentru mine și o să fiu nevoită să-mi iau pauze lungi și dese de la Wattpad bcs eu voi da examene de capacitate și va trebui să învăț mult!

Nu zic că voi renunța pentru că nu știu sigur. Eu sper că voi reuși să mai rămân aici.

So...

Acum partea importantă anunț

Pentru că mi-ați fost alături anul acesta și pentru că dintre toate cărțile la care lucrez acum aceasta e cea mai apreciată...

Fac Q&A cu personaje!

Deci puteți lăsa întrebări pentru Luna, Matteo, eventual pentru personajele care au apărut în celelalte capitole (acestea fiind Simon, Nina, Gaston, Jim și Yam. Știu că aceste personaje nu prea participă la ce se întâmplă în carte but apar și ele în anumite părți deci puteți pune întrebări și pentru ei dacă aveți), și pentru mine în cazul în care vreți să aflați niște lucruri din perspectiva mea de autor.

Vă mulțumesc din nou pentru tot sprijinul și vreau să știți că deși nu pare, absolut toți care mă încurajați aveți un loc special în inima mea și vă iubesc pe toți.

În cazul în care mâine nu scriu la nicio carte mâine vă spun de acum:
Ne vedem în 2k18!

Vă puuup ❤

Bye ⭐

Sunt a ta ✓ LutteoWhere stories live. Discover now